Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte a pochytejte všechny duchy ve strašidelném světě LEGO Hidden Side!

10.08. - 16.08. 2020 | Aktuální soutěže
LEGO Hidden Side
















V ospalém městečku Newbury postaveném z kostek LEGO se na první pohled neděje nic zvláštního. Autobus každý den doveze děti na střední, na pobřeží trčí stará bárka a starousedlíci si pochutnávají v místním stánku na krevetách. Jakmile ale na poklidné kulisy namíříte mobilní telefon, odhalíte tajuplný svět plný záhad a číhajících duchů, kteří se snaží město ovládnout. Naši dva hlavní hrdinové, Jack a Parker vás skrytým světem LEGO Hidden Side provedou. 
Stavebnice LEGO Hidden Side se skládají stejně jako všechny ostatní LEGO řady. Každá ale obsahuje barevné kostky, kterými po postavení můžete otáčet. A právě ty jsou klíčové pro další hru se stavebnicí přímo v chytrých telefonech. Ve všech návodech najdete QR kód, který vás odkáže ke stažení mobilní aplikace a v App Store i Google Play ji stáhnete zdarma a v češtině.


HRA JE NEJPŘIROZENĚJŠÍ FORMOU UČENÍ, DOKONCE I TA MODERNÍ!

LEGO Hidden Side
Geniální vlastností dětí je, že se neustále učí, a to i tehdy, kdy jsou během hry každou chvilku v jiném světě, jednou v digitálním a podruhé ve skutečném. Kromě skvělého herního zážitku tak mohou navíc získat i cenné znalosti a dovednosti pro budoucí rozvoj:
• pochopení vztahů mezi on-line a off-line prostředím a lepší orientace v obou světech,
• přemýšlení nad získanými informacemi namísto pouhého pasivního přijímání,
• zlepšení digitální gramotnosti, která je pro děti důležitá už na základních školách,
• zapojení rodičů je obrovskou výhodou a společné hraní k tomu dává skvělou příležitost, rodiče tak mohou přirozeně provázet děti digitálním prostředím a povídání o bezpečnosti nebo rizicích digitálního světa bude mnohem snazší i díky společným herním digitálním zážitkům.


Pravidla soutěže:
Soutěž o stavebnice LEGO Hidden Side probíhá od pondělí 10. srpna do 16.srpna.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá stavebnici z řady LEGO Hidden Side, které vás autobusem plným duchů zavezou na tajemný maják, strašidelný hřbitov nebo do laboratoře plné duchů!


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. srpna 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. září 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu a další informace naleznete na stránkách stavebnice LEGO
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !