Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte - grilovací sezóna začíná s kuřecím masem od DZ Klatovy

25.03. - 31.03. 2019 | Aktuální soutěže
Drůbežářské závody Klatovy













Sezóna oblíbených zahradních grilovaček se pomalu, ale jistě blíží. Letos si však nemusíte lámat hlavu s vymýšlením marinád. Drůbežářský závod Klatovy se o to postaral za vás. Ochutnejte i vy řadu marinovaných mas a užijte si příchod teplých dnů.

Jarní dny přímo vybízejí k delšímu pobytu venku. Je jen otázkou času, kdy se na zahradách rozpálí grily a ve vzduchu bude opět cítit příjemná vůně grilovaných mas a zeleniny. Oblíbené grilování je tím správným důvodem k trávení dlouhých večerů za přítomnosti rodiny a přátel.

Drůbežářský závod Klatovy nabízí duo mas Party Grill s oblíbenými marinádami Gurmán a Rosemary. Nově také řadu bez přidaného oleje – Argentina a Brazílie. Polotovary jsou z kvalitního kuřecího masa, které stačí jen vyjmout z obalu a položit na rozpálený gril.7

Party grill obsahuje kuřecí horní a spodní stehna, ze kterých lze připravit 6 – 8 porcí na gril. Family grill je menší rodinné balení pro přípravu 3 - 4 porcí. Marinády u obou balení jsou vyrobeny bez přidaných „éček“. Jsou tedy zdravější variantou již připravených výrobků na gril.

DZ Klatovy
Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky šťavnatého masa od Drůbežářských závodů Klatovy probíhá od pondělí 25. března do 31. března.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


10 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíčky šťavnatého masa na Party gril od Drůbežářských závodů Klatovy.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. dubna 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. dubna 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Drůbežářských závodů Klatovy
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc