Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o balíčky plné dobrot od Extrudo Bečice

3.09. - 9.09. 2018 | Aktuální soutěže
Extrudo Bečice - Crispins



















Zpestřete si jídelníček a zařaďte do něj cereální kaše, tyčky, křupky, křehké chleby, luštěninové směsi a mouky od českého výrobce Extrudo Bečice. Výrobky se snaží zohledňovat stravovací trendy jako nízký obsah soli, tuku, absenci lepku a naopak vysoký podíl vlákniny nebo minerálů. Většina surovin pro výrobu produktů Extrudo Bečice pochází navíc z ekologického zemědělství a je tedy v bio kvalitě.

Každý člen rodiny si najde ve výherním balíčku svého favorita. Cizrnové lívanečky Crispins

Křehké chlebíčky jsou asi nejrozšířenějším extrudovaným výrobkem, se kterým jste se mohli setkat v odděleních zdravé výživy. Jsou pórovité, lehké, dobře stravitelné a přinesou do vašeho jídelníčku žádoucí pestrost. Extrudované chlebíčky na rozdíl od konvenčního pečiva využívají pro výrobu širší spektrum surovin, než jsou jen obiloviny. Křehký chlebíček tak může být vyroben i z luštěnin (např. hrachu, cizrny, čočky, fazolí), okopanin (brambory) a dalších plodin (např. pohanka, amarant, quinoa). Právě ty mohou být zdrojem cenných živin, jako jsou vitamíny, minerály a vláknina.

Nejsnazší cestou, jak si je oblíbit, je naučit se je podávat v příjemné kombinaci dalších potravin. Můžete je jíst s nejrůznějšími pomazánkami, jako obložený chlebíček nebo k zeleninovým salátům na místo běžného pečiva. Ve výherním balíčku najdete i křupavé tyčky k dipům, směs pro přípravu výborných lívanečků, humusu nebo kořeněných cizrnových placek. Pro milovníky pečení pak rýžovou či pohankovou mouku.

Extrudo



Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky plné dobrot od Extrudo Bečice probíhá od pondělí 3. září 2018 do neděle 9. září 2018.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček plný dobrot od Extrudo Bečice.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 10. září 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. září 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách www.extrudo.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !