Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o batohy od Mlékáren Valašské Meziříčí

6.01. - 12.01. 2020 | Aktuální soutěže
Smoothie s kefírem
















Nový rok zdravě a soutěživě s výrobky Mlékáren Valašské Meziříčí


Jedny z nejkrásnějších svátků štědrosti skončily a s novým rokem nastává období začátků spojených s řadou předsevzetí. Jedno z mnoha  bývá více sportovat, dostat se tak lépe do formy a jíst zdravě. Mléčné výrobky do zdravého jídelníčku rozhodně patří, a proto Mlékárna Valašské Meziříčí připravila dva zdravé recepty vhodné na snídani i svačinku. Od ledna spojí také navíc Mlékárna Valašské Meziříčí své síly s Vídeňskou společností Manner a podpoří všechny nadšence zdravého životního stylu soutěží o zajímavé ceny. Pro zdravější tělo a svěžího ducha. To vše navíc chutně a zábavně.

Soutěžte s Mlékárnou Valašské Meziříčí o víkendový pobyt


SoutěžMlékárna Valašské Meziříčí ve spolupráci se společností Manner připravila pro své zákazníky soutěž o zajímavé ceny. Ta proběhne od 11.1.2020 do 13.3.2020 prostřednictvím facebookových stránek Mlékárny Valašské Meziříčí www.facebook.com/mlekarnavm. Vyhrát lze víkendový pobyt, kávovar, lyže, sáně, přilby či další zajímavé ceny.


Pravidla soutěže:
Soutěž o batohy od Mlékáren Valašské Meziříčí  probíhá od pondělí 6. ledna  do neděle 12. ledna 2020. 
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá batoh od Mlékáren Valašské Meziříčí.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. ledna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. února 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdetena stránkách Mlékáren Valašské Meziříčí
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !