Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o elegantní zastřihovač Braun

20.02. - 26.02. 2017 | Aktuální soutěže
zastřihovač Braun



















Funkční design a precizní zpracování špičkové kvality. Přesně to spojují elegantní zastřihovače Braun, které nyní přichází na český trh. Nová řada nabízí dva vylepšené zastřihovače vousů s nastaveními délky pro bezkonkurenční péči a stoprocentní kontrolu nad výsledným střihem. Produkty se dokáží adaptovat jakémukoliv požadavku svého majitele a ručí za perfektní vzhled.

Jaké jsou jeho hlavní přednosti?


  • Nejmodernější technologie zastřihování chloupků zajišťuje přesnost každého střihu a celoživotní výdrž produktu. A to ať už se jedná o holení či jen zastřihování koutků.
  • Silné Ni-MH baterie zajistí až 60 minut bezdrátového zastřihování
  • Technologie Wet & dry ve všech All in one Head to toe zastřihovačích muži nabízí svobodu volby, kde se rozhodne oholit. Stoprocentně voděodolné nástroje jsou schopné fungovat kdekoliv, a to bez jakýchkoliv zádrhelů.
Braun zastřihovač



Pravidla soutěže:
Soutěž o nový elegantní zastřihovač Braun probíhá od pondělí 20. února do neděle 26. února 2017.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděl soutěžní otázku a jehož REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


1 z vás, který splní pravidla soutěže, získá nový zastřihovač Braun.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. února 2017 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží.  Výhra bude výherci doručena nejpozději do 20. března 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách BRAUN
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !