Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o kávový peeling MARK scrub

24.04. - 30.04. 2017 | Aktuální soutěže
Mark Scrub
















Každá pokožka si zaslouží být sexy. A každá pokožka si zaslouží MARKa. MARK je unikátní přírodní a hlavně kávový peeling, který Vám dopřeje pocit královny už při prvním použití.

Kávový peeling Mark scrub


Netradiční kombinace pečlivě vybrané kávy s mandlovým olejem, organickým kokosovým olejem, hnědým cukrem, mořskou solí a vitamínem E tvoří celek, který znásobuje účinky v boji proti různým nedokonalostem pokožky jako je pomerančová kůže, akné, strie, drobné žilky a další. Odbourává odumřelé buňky, čistí, detoxikuje a zanechá dětsky jemnou pokožku hned po prvním použití.

MARK neobsahuje žádné chemické ani konzervační látky a je dostupný už v 7 vůních - coffee original, citrus, čokoláda, kokos, peppermint, které osvěží a povzbudí nejen pokožku, ale i smysly. Navíc MARK připravuje dva speciální scruby MARK face scrub s tea tree a jojoba olejem a verzi i pro muže for HIM after GYM. Horkou NOVINKOU na trhu je scrub speciálně určený pro péči o rty MARK Coffee Lips. Objednat se dá na www.markscrub.cz.

Sleduj MARKa i na Facebooku nebo na Instagramu (@scrub_mark) a dozvíš vše důležité co se u nás děje.
MARK face scrub

Pravidla soutěže:
Soutěž o kávový peeling MARK scrub probíhá od pondělí 24. dubna 2017 do neděle 30. dubna 2017.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají dárkové balení dvou MARK scrubů – Mark Coffee Coconut a novinku MARK face scrub.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. května a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. května 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách MARK scrub
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle