Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o přípravky Naturevia a zažeňte záněty!

7.09. - 13.09. 2020 | Aktuální soutěže
Léto je za námi. Možná vás ještě zláká zářijové slunce ke koupání v řece, rybníku či vodní nádrže. Jenže jejich čistota a mnohdy také ledová voda vám mohou následně přivodit nepříjemné patálie. Zvláště jste-li náchylné k tzv. letním zánětům, měly byste být připravené na prevenci a mít vždy po ruce dobře vybavenou lékárničku. Soutěžte s námi o balíček doplňků stravy Naturevia, kterým ji vhodně doplníte.

Síla brusinek a manóza


Nejedna žena zná důvěrně řezání a pálení, které jsou prvními signály problémů močových cest. Pokud se objeví, není nač čekat a je potřeba se rovnou vrhnout do boje. Pomoct přitom může příroda a novinka Naturevia UroPerfect Manóza Rapid.
UroPerfect Manóza RAPIDTa obsahuje účinnou kombinaci silného extraktu ze severoamerických brusinek a D-manózu, které společnými silami brání v usazování bakterií E.coli v močových cestách. Je to výhodná kombinace, protože D-manóza působí rychle a brusinky naopak dlouhodobě. Nechybí ani zlatobýl, jenž působí močopudně, takže nebezpečné patogeny pomůže z těla vyplavit a tím zabrání jejich množení. Obsažený vitamin D navíc podpoří váš imunitní systém pro případné ohrožení zánětem. Doplněk stravy je balen v praktických sáčcích, jejichž obsah stačí smíchat s trochou vody a vypít. Úleva by se měla dostavit brzy.

Naturevia Laktobacily 5 Imunita


Probiotika s céčkem


Co dalšího rozhodně nesmí ve vaší cestovní lékárničce chybět, jsou probiotika. Ta pomohou srovnat vaše zažívání a jsou tak účinnou obranou proti střevním problémům. Přece jen v létě dáváte vašim střevům pořádně zabrat a péči si zaslouží. Vsadit můžete na doplněk stravy Naturevia LAKTOBACILY „5“, jejichž jedna kapsle obsahuje 15 miliard prospěšných bakterií pěti různých kmenů laktobacilů a bifidobakterií a také vitamin C pro podporu imunity. Navíc jsou stabilní a vydrží i teplejší počasí a delší cesty.

Pravidla soutěže:
Soutěž o doplňky stravy Naturevia probíhá od pondělí 7. září do 13. září 2020.  
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají doplňky stravy Naturevia: Naturevia UroPerfect Manóza Rapid a Naturevia LAKTOBACILY „5“.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 14. září 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. října 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách Naturevia
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !