Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o sirup Jack Hlívák a vyhrajte nad oslabenou imunitou

6.04. - 12.04. 2020 | Aktuální soutěže
JACK HLÍVÁK
JACK HLÍVÁK


















Ačkoliv můžeme z momentálního průběhu koronavirové pandemie vyčíst, že COVID-19 není pro děti tak velkou hrozbou jako pro seniory, přesto se o naše nejmenší zcela logicky bojíme. Nejlepší ochranou je udržet děti co nejvíce doma a posilovat jejich imunitu. Soutěžte proto s námi o sirup Jack Hlívák s betaglukany a laktoferinem.

Proč zrovna Imunit® Jack Hlívák sirup s betaglukany a laktoferinem?


Základem sirupu je unikátní kombinace betaglukanů a laktoferinu, kdy betaglukany mají pozitivní vliv na lidský organizmus a laktoferin je součástí přirozené imunity. Složení doplňku stravy je obohaceno také o selen, který přispívá k posílení obranyschopnosti.
Sirup má velice lahodnou višňovou chuť, kterou vaše děti určitě ocení. Vás naopak jistě potěší, že je sirup vhodný i pro ty úplně nejmenší – děti od 1 roku.
Jack Hlívák




Pravidla soutěže:
Soutěž o sirup Jack Hlívák probíhá od pondělí 6. dubna do 12. dubna 2020.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá sirup Imunit®Jack Hlívák – výhru nad oslabenou imunitou.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. dubna 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. května 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Více informací i správnou odpověď na otázku najdete na www.imunit.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !