Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o zásobu Ovocňáku a stavebnici zároveň

30.09. - 6.10. 2019 | Aktuální soutěže
Ovovíčka




















Jídlo není hračka, otřepaná fráze, kterou děti slýchávají pravidelně, už není pravda! Ovocňák, výrobce ovocných a zeleninových moštů a pyré, spojil ve svých kapsičkách hru a jídlo dohromady. Víčko každé kapsičky je totiž zároveň kostičkou ve stavebnici, takže už při svačině můžou děti přemýšlet, co si postaví. Ovocňák tak dává druhý, veselý život něčemu, co jinak končí zbytečně v kontejnerech na plast a vytvořil stavebnici!

Ovocňák přeměnili obyčejná plastová víčka na Ovovíčka. Z těch se dají postavit rozmanité 2D i 3D objekty. Víčka se na rozdíl od Lega dají napojovat nejen na sebe, ale i vedle sebe, snad žádná stavba není nemožná. Z Ovovíček jde postavit skoro cokoliv, stačí mít jen dost fantazie a Ovovíčka v zásobě. Všechno je navíc v ceně balení, není potřeba přikupovat žádné speciální doplňky. Stačí prostě jen baštit zdravé ovocné svačinky, aby bylo skladem dost součástek.

OvovíčkaPro začátek budou na kapsičkách Ovocňáku k dostání víčka v osmi různých barvách a postupně se budou objevovat další, limitované edice. Stejně jako některé mošty a pyré Ovocňáku jsou k dostání jen po vybranou dobu, i sběratelská víčka, jako jsou zlatá, stříbrná, metalická nebo třeba svítící, získají jen pozorní sběratelé. Ovocňák bude na nové návody i edice víček upozorňovat na svém Facebooku a Instagramu @ovocnak, takže sběratelům se rozhodně vyplatí je sledovat ;) Více o soutěži i inspiraci na to, co vše můžete z Ovocňáku postavit, najdete na www.ovovicko.cz. Samotné kapsičky s Ovovíčky koupíte na eshopu Ovocňáku a ve stovkách prodejen po celém Česku.

A nemusíte mít ani černé svědomí, že se vám doma víčka od Ovocňáku množí. Znamená to totiž, že jste vypili a pochutnali si na spoustě zdravých 100% ovocných moštů a pyré vyrobených jen z česko-slovenských surovin bez jakýchkoliv přidaných nesmyslů jako jsou konzervanty nebo sladidla. Milují je batolata i školáci a jen tak se nepřejí – na výběr je z více než dvaceti příchutí. Vybírat můžete z těch klasických jako je třeba jablko a hruška až po netradiční kombinace třeba višně s arónií nebo rakytníkem s hruškou.

Pravidla soutěže:Ovocňák Švestka
Soutěž o zásobu Ovocňáku a stavebnici zároveň probíhá od pondělí 30. září do neděle 6. října 2019.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá ochutnávku hned 15 různých kapsiček moštů a pyré. A to už je slušný základ stavebnice, ne?


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. září  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. října na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách www.ovovicko.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !