Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte s Elnino.cz o magneticky přitažlivou sportovní vůni od Lacoste

28.01. - 3.02. 2019 | Aktuální soutěže
parfémy Elnino











Odhalte tajemství temně fialového flakónu s kultovním logem krokodýla. Vyzývavá, sportovně laděná vůně Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Magnetic vás uhrane od prvního okamžiku. Vsaďte na jistotu a buďte jednou z tří sebejistých dam, které již brzy na vlastní kůži okusí magnetickou krásu vůně Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Magnetic.


Ať už se vydáte upustit páru do fitness centra či vyrazíte protáhnout své tělo na hory, bez sportovně laděné vůně se jako moderní žena neobejdete. Dámská vůně Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Magnetic podtrhne vaši ženskost harmonickou kombinací ovoce a květin, která svou nekomplikovaností osloví každého. Šťavnatý, exoticky laděný úvod z pomeranče a manga vystřídá sofistikované květinové srdce z jasmínu, růže a lístků fialky. Sladká tečka v podobě hřejivé vanilky na sexy základu z pačuli, dřeva, tonky a pižma pak bezchybně povznese vaši přirozenou krásu.

V práci, v kavárně, na horách či v posilovně – parfémovaná voda Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Magnetic snadno zdůrazní vaši jedinečnost a půvab. Toužíte tuto skvostnou krásku poznat osobně? Pak stačí když správně odpovíte na naši soutěžní otázku.
vůně Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Magnetic

Pravidla soutěže:
Soutěž o magneticky přitažlivou sportovní vůni od Lacoste probíhá od pondělí 28. ledna 2019 do 3. února 2019.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají parfémovou vodu Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Magnetic 80 ml.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. února 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 27. února 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď se dozvíte na www.elnino.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !