Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte s námi o Colafit s vitaminem C

1.01. - 7.01. 2018 | Aktuální soutěže

Colafit








Zima je v plném proudu a zimní radovánky si tak konečně můžeme užívat naplno. Aktivity jako lyžování, běžkování nebo bruslení ale zároveň dávají pořádně zabrat našemu pohybovému aparátu. Je proto vhodné udržovat ho v dobré kondici.

Významnou roli v tomto případě hraje kolagen, který tvoří základ pojivových tkání. V naší soutěži máte nyní možnost vyhrát doplněk stravy Colafit s vitaminem C z čistého a šetrně zpracovaného kolagenu.


Colafit s vitamínem CKolagen je ve vodě nerozpustná bílkovina tvořící základní stavební hmotu kostí, chrupavek a vaziv. Je tak nezbytný pro zdravý a silný pohybový aparát – a platí to dvojnásob, jestliže klouby a kosti pravidelně vystavujeme větší zátěži. Přispívá rovněž k posílení závěsného aparátu zubů, regeneraci podrážděných dásní, zpevnění vlasů a nehtů a může také zpomalit tvorbu vrásek. Určitou zásobu kolagenu má sice v těle každý z nás, nicméně už kolem čtyřicátého roku života se jeho tvorba v těle výrazně snižuje.

Ideálním prostředkem k doplnění kolagenu je doplněk stravy Colafit s vitaminem C. Jedná se o měkké, snadno stravitelné kostičky, v každé z nich je obsaženo 8 mg čistého kolagenu typu I, tedy nejrozšířenějšího ze všech typů kolagenu v organismu. V balení jsou také tablety s vitaminem C, který napomáhá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavky ale i pokožky. 

Více informací najdete na www.colafit.cz


Pravidla soutěže:
Soutěž o Colafit s vitaminem C probíhá od pondělí 1. ledna 2018 do neděle 7. ledna 2018.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balení Colafitu obsahující 60 kolagenových kostiček a 60 tablet vitaminu C.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 8. ledna 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. února 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách Colafitu
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !