Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte s námi o balíček pro novoroční očistnou kúru

14.01. - 20.01. 2019 | Aktuální soutěže
Liftea Štíhlá linie







Máte i pár týdnů po Vánocích pocit, že jste slavnostní hodování ještě pořádně nestrávili? Nemůžete zapnout oblíbené džíny a oblečení od Ježíška jste rychle odložili do skříně, protože je příliš těsné? Pak je nejvyšší čas na očistnou novoroční kúru a formování postavy. Pomocníkem vám mohou být i přírodní látky obsažené v doplňcích stravy značky Liftea, o které si s námi můžete zasoutěžit.

Pro očistnou kúru jako stvořený je doplněk stravy Liftea Metabolic. Obsahuje řadu antioxidantů v čele s dobře známým ostropestřcem mariánským podporujícím například správnou činnost srdce a jater, ale i pročištění organismu. K dalším patří oblíbený zelený čaj, artyčok nebo méně známý celík zlatobýl mající příznivý vliv na normální funkci močové soustavy a přirozenou obranyschopnost organismu. V tekutém doplňku stravy nechybí ani šťáva z plodů aronie černé a švestek. Jeho užívání je velmi snadné. Doporučenou denní dávku 15 ml rozmícháte v 1,5 litru vody, kterou budete během dne po doušcích upíjet.

Součástí balíčku pro výherce je i doplněk stravy s výstižným názvem Liftea Štíhlá linie Synefrin, který může být užitečným pomocníkem pro všechny, kdo například pod vlivem novoročních předsevzetí formují svou postavu. V jedné tobolce kombinuje extrakt z pomerančovníku hořkého a guarany i  garciniu cambogiu, které mají příznivý vliv na metabolismus tuků a kontrolu tělesné hmotnosti. Spolu s nimi přináší i populární bromelain z ananasu, zelený čaj a výtažky z acai berry.
Liftea Metabolic
Doplňky stravy nenahrazují pestrou a vyváženou stravu.

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček Liftea pro novoroční očistnou kúru probíhá od pondělí 14. ledna do 20. ledna 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček obsahující doplněk stravy Liftea Metabolic a Liftea Štíhlá linie Synefrin.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. ledna 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. února 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce najdete na stránkách doplňků stravy Liftea
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka