Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční soutěž o tašku uzenin Schneider Selection

30.11. - 6.12. 2020 | Aktuální soutěže

uzeniny Schneider










Ani letos nás Vánoce neminou, a to přes všechny okolnosti tohoto zvláštního roku 2020. A proto vám značka Schneider přináší malý lahůdkový tip na letošní sváteční tabuli:

Ať už budete zdobit chlebíčky, jednohubky nebo kanapky, kvalitní Poličan Schneider připravený podle tradiční receptury vám přijde vždy vhod. Potěší každého milovníka fermentovaných salámů. Na 100 gramů výrobku bylo použito 120 gramů pečlivě vybraného masa, metrový salám je jemně vyuzený na bukovém dřevě a je bezlepkový.

Užijte si Vánoce i Silvestra s novými recepty!


Jak na velké věci
Trhaný chléb s Poličan Schneider

Těsto:
60 ml teplé vody
4 lžíce másla
80 ml mléka
2 vajíčka
1 balení sušeného droždí
400 g hladké mouky
1 lžíce cukru, 1/2 lžičky soli

Náplň: Kečup anebo domácí rajčatová omáčka
75 g Poličan Schneider
150 g strouhaného eidamu

Jako první si připravíme těsto, které potřebuje 90 minut kynout. Do misky si vložíme 3/4 mouky, cukr, droždí, sůl. Na sporák si dáme zahřívat máslo a mléko. Když je celé máslo rozpuštěné, přilejeme vlažnou vodu a promícháme. Vlažnou směs přimícháme k mouce a těsto dáme hníst do kuchyňského robotu. Postupně přidáváme vajíčka. Když je potřeba přidáváme postupně zbytek mouky. Množství potřebné mouky závisí na velikosti vajíček.
Těsto necháme hníst cca 10 minut, dokud se neodlepuje od stěn misky. Na pomoučené desce z něho vypracujeme bochník a necháme kynout v misce přikryté utěrkou cca 60–90 minut. Nakynuté těsto si rozválíme na obdélník. Natřeme kečupem anebo domácí rajčatovou omáčkou, kterou si vyrobíme smícháním rajčatového pyré, koření, česneku a soli. Rozložíme salám a posypeme sýrem.  Těsto přeřežeme podélně na pásy s výškou cca 10 cm. Poklademe je na sebe do výšky a následně rozřežeme na čtverečky. Ty vložíme na stojato do malé formy na chleba. Přikryjeme utěrkou a necháme kynout ještě cca 30 minut. Troubu si předehřejeme na 180 stupňů a pečeme cca 40 minut do zlata. Podáváme se salátem.
uzeniny Schneider Selection

Pravidla soutěže:
Soutěž o vánoční soutěž o tašku uzenin Schneider Selection probíhá od pondělí 30. listopadu do 6. prosince 2020.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

10 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají tašku uzenin Schneider Selection.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 7. prosince 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 23. prosince 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách uzenin Schneider
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle