Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14 denní soutěž o pobyt v Zala Springs Golf Resort u maďarského Hevízu

29.07. - 11.08. 2019 | Aktuální soutěže
Hevíz















Maďarský Hévíz patří mezi jednu z TOP 20 nejlepších evropských destinací. O důvod víc se zde alespoň na pár dní zastavit 


Byli jste už ve Vídni, Paříži, Aténách, Římě nebo Londýně a tápete kam se podívat dál? Máme pro vás zajímavý tip – maďarský Hévíz.

„Hévíz je neporovnatelný, žádné jiné město nenabízí turistům stejný zážitek. Hévíz je vybrán mezi hlavní evropské destinace, protože víme, že lidé, kteří jej navštíví, si odvezou stejné, nebo ještě silnější prožitky než víkendoví návštěvníci hlavních evropských měst,“ komentuje Maximilien Lejeune, ředitel European Best Destinations a dodává: „Město nabízí přesně to, co cestovatelé hledají: autenticitu a možnost prožít skutečné a jedinečné zážitky, ale rovněž najít hotely, restaurace a kavárny velmi dobré kvality a za přijatelné ceny.“

Vedle celoročních koupelí v termálním jezeru, poskytuje městečko Hévíz a jeho okolí četné možnosti vyžití nejen pro dospělé, ale i rodiny s dětmi, turistické cesty a značené cyklostezky včetně řady půjčoven kol nevyjímaje. U nedalekého Balatonu je možné si užít místní pláže, stejně jako výlet na lodi, yachting, windsurfing nebo si půjčit tolik populární paddle board.

Hévíz nezklame ani příznivce golfu. Pouhých 7 km od termálního jezera se nachází golfové středisko Zala Springs Golf Resort. Toto 18jamkové hřiště s vysokým evropským standardem, jehož autorem je designér Robert Trent Jone Jr. se rozkládá na 160 ha, je 6 351 m dlouhé, zpestřené mnoha jezery a je navrženo jak pro hráče s nízkým, tak i s vysokým handicapem. Na každé jamce jsou 4 různá odpaliště. Na driving range je 12 krytých a 40 nezakrytých odpališť, 18 jamkový putting green, cvičné bunkry a pitching.
A protože osobní zkušenost bývá tím nejlepším, připravili jsme pro vás ve spolupráci s golfovým resortem Zala Springs Golf Resort a městečkem Hévíz 14denní soutěž.
Zala Springs Golf Resort


Pravidla soutěže:
14denní soutěž o pobyt v Zala Springs Golf Resort u maďarského Hevízu probíhá od pondělí 29. července do neděle 11. srpna. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:

1. místo: voucher pro dvě osoby, na dvě noci se snídaní a golfovými lekcemi v maďarském  Zala Springs Golf Resort
2.-3. místo: dárkový balíček města Hévíz obsahující mimo jiné tašku, čokoládu nebo mýdlo z léčivého bahna jezera z Hevíz

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 12. srpna a výhere bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 30. srpna 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 11. srpna 2019.

Nápovědu hledejte na stránkách Hevízu
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !