Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o 3 epilátory Braun Silk-épil SensoSmart 9

26.11. - 9.12. 2018 | Aktuální soutěže
epilátor Braun Silk-épil














Chytré Ženy, už víte,

o co si napíšete Ježíškovi?


Do Vánoc sice zbývá ještě relativně dost času, ale čím dříve dáte svému okolí najevo, po čem vaše srdce touží, tím větší šanci máte, že pod stromečkem najdete to, co opravdu chcete. Dnes pro vás máme jeden zajímavý tip od Braun.

Jedná se o epilátory Braun řady Silk-épil SensoSmart disponující novou technologií SensoSmart, která pomocí světelné diody upozorní na vyvíjení příliš velkého tlaku na pokožku během epilace.

vánoce s BRAUNMálo kdo totiž ví, že účinnost epilace se s vysokým tlakem na pokožku snižuje. Díky technologii SensoSmart tak odstraníte i ty nejjemnější chloupky, které nezachytí ani vosk a vaše pokožka tak zůstane hladká a zářivá až po dobu čtyř týdnů.

Epilátory Braun Silk-épil SensoSmart jsou dále vybaveny výkyvnou epilační hlavou pro lepší kopírování křivek lidského těla a pro pohodlnější a jemnější epilaci disponují speciálními masážními válečky, které pokožku těsně před epilací jemně stimulují a snižují tak její napětí. U Braun Silk-épil SensoSmart můžete volit ze dvou rychlostí epilace a vybrat si tu, která vyhovuje právě vám. Ženy pak jistě ocení i praktické zabudované světýlko a senzor tlaku v jednom. Díky světýlku budou mít dokonalý přehled o epilovaném místě a neopomenou žádný chloupek. Senzor je bude navádět k optimálnímu tlaku a tím zajistí dokonalou účinnost epilace.

Přístroje Braun Silk-épil SensoSmart jsou voděodolné, takže je v klidu můžete použít i ve sprše. Navíc díky jednoduše vyměnitelným nástavcům můžete s Braun Silk-épil SensoSmart pokožku podle potřeby nejen epilovat, ale i masírovat, holit nebo jí dopřát hloubkový peeling.

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o epilátory Braun Silk-épil SensoSmart 9 probíhá od pondělí 26. listopadu do neděle 9. prosince 2018.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.epilátor Braun Silk-=pil


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají epilátor Braun Silk-épil SensoSmart 9


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 10. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 21. prosince 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 9. prosince 2018.


Nápovědu najdete na stránkách BRAUN
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !