Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o dětskou rostoucí židli MAYER Actikid A3

18.02. - 3.03. 2019 | Aktuální soutěže
dětský rostoucí nábytek Mayer







Zapojte se do soutěže o dětskou rostoucí židli MAYER Actikid A3 a seznamte se širokým sortimentem  českého výrobce MAYER CZ.

Každý rodič chce pro své děti jen to nejlepší. Ať už jde o vzdělání, rodinné zázemí nebo zdraví, které je samozřejmě prvořadé. A právě na zdraví můžete myslet už tehdy, kdy svému dítku zařizujete jeho pokojíček. Dítě čeká při přechodu ze školky do základní školy velká životní změna a proto je vhodné na tuto změnu v rámci možností dítě připravovat a snížit tak celkový nápor. Jednou z možností je pořídit dítěti jeho vlastní pracovní místo již v předškolním věku. Bude to jeho království, kde se bude pod dohledem rodičů učit sedět a zvykat si na svůj budoucí školní režim.

Chcete-li mít zdravé a chytré dítě, pořiďte mu zdravý a chytrý nábytek.
Využijte navíc předsezónních slev rostoucího nábytku MAYER CZ do dětského pokoje.

Dětské rostoucí židle



Pravidla soutěže:
14denní soutěž o dětskou rostoucí židli MAYER Actikid A3 probíhá od pondělí 18. února  do neděle 3. března  2019.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděl všechny soutěžní otázky a jehož REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá dětskou rostoucí židli MAYER Actikid A3 v zeleném velmi odolném potahu Aquaclean v ceníkové ceně 5.540 Kč vč. DPH od výrobce MAYER CZ.


VÝHRAVyhodnocení soutěže proběhne dne 4. března a výhere bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 28. března 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 3. března 2019.


Nápovědu k otázkám najdete na stránkách MAYER CZ

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !