Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o geniální elektrický kartáček Oral-B Genius

9.12. - 22.12. 2019 | Aktuální soutěže

zubní kartáček Oral-B

















Geniální dárek, kterým uděláte pod stromečkem radost

Vyhrajte elektrický kartáček pro krásný a zdravý úsměv!


Vánoce se pomalu, ale jistě blíží. Přemýšlíte, jakým dárkem potěšíte své blízké? Co jim darovat něco chytrého a zároveň stylového? Možná byste tyto vlastnosti nečekali u kartáčku, ale věřte, že i kartáčky prošly vývojem, který stojí za pozornost! A mezi elektrickými kartáčky vyberete dárek opravdu pro každého!

Čištění zubů možná máme už odmala spojené s něčím, co se musí a co nás jen a jen zdržuje. Pokroky se ale dějí i v péči o ústní dutinu a čištění zubů je tak nejen efektivnější, ale bude vás také bavit! Zubní lékaři se shodnou, že elektrické kartáčky čistí lépe než kartáčky manuální. Víte, ale jaké různé vychytávky nabízejí?

Potěšení pro dámyOral-B Genius 10000

Máte ve svém okolí nějakou kamarádku nebo třeba maminku či sestru, která by měla ráda zuby jako perličky, ale nechce se vzdát kávy nebo červeného vína? Případně by ocenila režim na citlivé zuby? Ty nejmodernější elektrické kartáčky dokáží zajistit péči na míru všem potřebám! Například Elektrický kartáček Genius 10000, navržený exkluzivně pro ženy v romantické barvě Orchid Purple nebo pak také v barvách Rose Gold a White, nabízí dokonce 6 čisticích režimů. Navíc díky kulaté kartáčové hlavě s oscilačně-rotačně-pulzační technologií dokáže dokonale vyčistit i hůře přístupná místa, jako jsou třeba stoličky. Zároveň je možné si vybrat speciální kartáčkové hlavy na bělení zubů nebo třeba jemné hlavy na citlivé zuby a dásně. Díky unikátní 3D technologii čištění jsou navíc zuby již po prvním použití viditelně hladší a bělejší!

Nejen na cestách pak jistě potěší designové pouzdro. Zejména dámy si pak rády vyladí kartáček podle svého, že?  Elektrický kartáček Genius 10000 mají zabudovaný vícebarevný 360° světelný systém s možností individuálního nastavení. Je možné vybírat mezi 12 různými barvami a přizpůsobit je třeba podle nálady nebo outfitu. Čištění zubů se tak stává ještě příjemnějším zážitkem!

zubní elektrický kartáček Oral-BPravidla soutěže:
14denní soutěž o geniální elektrický kartáček Oral-B Genius probíhá od pondělí
9. prosince do neděle 22. prosince. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jehož REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá elektrický kartáček Oral-B Genius 10000 v barvě Orchid Purple ve speciální edici.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 23. prosince  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručeny do 30. prosince na adresu uvedenou u nás v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 22. prosince 2019.

Nápovědu najdete na stránkách kartáčků Oral-B
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice