Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o kočičí salámky Brit Premium by Nature

29.07. - 11.08. 2019 | Aktuální soutěže
kočičí salámky BRIT














Známe to všichni. Kočky, ty to mají na salámu. Tedy až na svůj jídelníček. Jsou to zkrátka mlsouni, jejichž chuťové buňky jen tak něco neuspokojí. Abyste svým kočičím parťákům udělali radost, oživte jim menu lahodnými salámky pro kočky Brit Premium by Nature . Ty obsahují 95 % masa s droby a díky své skvělé chuti nadchnou všechna plemena i věkové kategorie koček.

Kočky preferují maso a jsou náročné na rozmanitou stravu. A jak se říká, láska prochází žaludkem. U našich koček to platí dvojnásob. Pokud chcete mňoukáčovi ukázat, že vám na něm záleží, naservírujte mu dobrotu plnou masa. Oproti granulím jsou „mokrá“ krmiva více voňavá a atraktivní, protože kočičce mohou připomínat stravu jejího dvounohého spolubydlícího.
Nabídněte svým kočičím parťákům salámky Brit Premium by Nature s vysokým obsahem masa (95 %). Konzistence masového paté s jemně krájenými droby v kombinaci s losovým olejem a přidaným taurinem dělá ze salámků nejen extrémně lahodnou, ale také zdravou a lehce stravitelnou pochoutku. V jejich složení zcela určitě nenajdete žádné konzervanty ani sóju.
Nové salámky Brit Premium by Nature jsou kočičím fajnšmekrům k dispozici hned ve třech různých příchutích: kuře s kachnou, kuře s králíkem a kuře s krocanem pro kastrované kočky. Salámky je možné podávat samostatně nebo jako „vylepšení“ granulek.
salámky pro kočky Brit

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o kočičí salámky Brit Premium by Nature probíhá od pondělí
29. července do neděle 11. srpna 2019.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


10 z vás, kdo splní pravidla soutěže, odměníme balíčkem kočičích salámků Brit Premium by Nature v hodnotě 200 Kč.
Ceny do soutěže věnuje VAFO Praha. Krmivo Brit


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 12. srpna a výhere bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 30. srpna 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 11. srpna 2019.


Nápovědu k soutěžím otázkám najdete stránkách krmiva Brit
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !