Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o podepsaný dres Jaromíra Jágra a knihy Cesta za sportem

3.12. - 16.12. 2018 | Aktuální soutěže
Ve spolupráci se společností Sazka jsme pro vás připravili soutěž o nový bílý kladenský dres, který podepsal Jaromír Jágr, naše hokejová legenda. Další výhrou je 10 knih Cesta za sportem 3, která rodičům přiblíží jednotlivé sportovní disciplíny a usnadní výběr sportu pro jejich ratolesti.
Jaromír Jágr
Chtěli byste doma vychovat úspěšného hokejistu? Nechte si poradit přímo od naší hokejové legendy – Jaromíra Jágra:

„Podle mě je to spíš o jeho ambicích než o těch vašich. Ani talent nerozhoduje, mnohem důležitější je jeho práce a touha to dokázat. Poznal jsem spoustu hráčů, kteří měli větší talent než já, ale nedali hokeji všechno. V první řadě nestačí makat jen na tréninku. Žádné činky, ale dřepy, kliky a podobné cviky. Někdy ve třetí třídě na základce jsem denně dělal 1000 až 2000 dřepů a k tomu 100 kliků. Na trénink střelby mimo led můžu doporučit házení medicinbalem o hmotnosti 1,5 až 3 kilogramy o zeď. Jestli chce být váš syn nejlepší, musí zkrátka trénovat víc než ostatní. Taky by ale neměl zapomínat na regeneraci, která je součástí přípravy. Člověk se musí kvalitně vyspat, aby se do toho zase mohl pořádně opřít. Když byl trénink třeba dopoledne, šel jsem si po obědě pravidelně lehnout.“

Společnost Sazka vždy byla, je a bude hlavním partnerem českého sportu. Právě proto se v Sazce dlouhodobě věnují zastřešujícímu projektu „Rozhýbeme české děti“. Například s Českým olympijským výborem Sazka už od roku 2014 realizuje několik zásadních a významných projektů na základních školách, které jsou souhrnně nazývány Olympijská cesta. Ta začíná na prvním stupni základních škol, kdy se prostřednictvím Sazka Olympijského víceboje analyzují dovednosti a potenciál dětí k jednotlivým sportům. Stručně řečeno se doporučuje nejvhodnější sport pro konkrétní dítě. Vhodný sportovní oddíl si pak dítě vyhledá na dalším projektu Sazky a ČOV www.sportvokoli.cz, kde je k dispozici unikátní seznam sportovních klubů a oddílů v ČR a kalendář sportovních akcí.

Jaromír Jágr


Pravidla soutěže:
14denní soutěž o podepsaný dres Jaromíra Jágra a knihy Cesta za sportem 3 probíhá od pondělí 3. prosince 2018  do neděle 16. prosince 2018.  

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


11 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

1. místo: podepsaný dres Jaromíra Jágra

2. - 11. místo: kniha Cesta za sportem 3



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 28. prosince 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 16. prosince 2018.


Nápovědu najdete pouze na stránkách  Sport v okolí

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj