Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o rostoucí židli Mayer Actikid – Aquaclean

6.04. - 19.04. 2020 | Aktuální soutěže

Rostoucí nábytek
















Blíží se zápisy do prvních tříd a to je čas začít uvažovat nad nákupem potřebných školních pomůcek a vybavení pro školáka. Nástup do první třídy je také časem, kdy je potřeba dětský pokoj přestavět nebo upravit na pokoj školácký. Do dětského pokoje musí přibýt pracovní prostor, kde budou dělat domácí úkoly a připravovat se do školy. Ideálním řešením tohoto pracovního prostoru je rostoucí nábytek.

Nepodceňujte správný výběr nábytku pro školáka

Rostoucí nábytekPři výběru rostoucího nábytku je nutné pamatovat na několik důležitých pravidel.
Prvním a úplně nejdůležitějším je správný rozsah nastavení. Prvňák potřebuje rostoucí stůl s výškou pracovní desky cca. 55 cm a židli s výškou sezení kolem 35 cm. Bohužel často narazíte na „rostoucí stoly“, které začínají na výšce 65 cm, což odpovídá stolu pro 5. třídu a pro dítě, které do školy nastupuje je takový stůl velice nevhodný. Pak je nutné jen pohlídat, aby židle umožnila nastavit hloubku sedáku, aby dítě bylo opřené a současně jej přední hrana sedáku netlačila pod koleny. V ideálním případě má židle i dobrou bederní oporu, která je u pracovní židle důležitá.

Druhou věcí, kterou je důležité ohlídat je kvalita provedení rostoucí židle a stolu. Mějte na paměti, že rostoucí nábytek nekupujete na jeden nebo dva roky, ale bude dítěti sloužit klidně deset, někdy i více let. Jde o vybavení dětského pokoje, na kterém se tedy rozhodně nevyplatí koukat jen na cenu, ale i na dobrý poměr ceny a výkonu.

Dalším důležitým pravidlem, především u mladších dětí je myslet na snadnou údržbu rostoucího nábytku. Děti si na svém pracovním místě nebudou jen číst, ale i malovat, občas svačit a židle a stůl ušpinění neuniknou. Řešením jsou snadno udržovatelné povrchy a potahy.

Všechny potřebné parametry, splňuje židle Actikid, která je cenou v naší soutěži a je vhodné ji doplnit ještě vhodným rostoucím stolem.
Rostoucí nábytek

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o rostoucí židli Mayer Actikid probíhá od pondělí  6. dubna do neděle 19. dubna
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

1 z vás, který splní pravidla soutěže, získá rostoucí židli Actikid Aquaclean v ceně 5166 Kč v barvě dle vlastního výběru (růžová, zelená, červená, modrošedá).


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. dubna  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. května na adresu uvedenou u nás v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 19. dubna 2020.


Nápovědu najdete na stránkách Rostoucí Nábytek.com

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice