Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o vstupenky do vodního a saunového světa Aquapalace Praha

21.10. - 3.11. 2019 | Aktuální soutěže
AquaPalace Praha













Tajuplný podzim

v Aquapalace Praha


Prodlužte si léto a zažijte tajuplný podzim s kouzelníky a piráty v teple za zvuků mořského vlnobití. Každý víkend jsou pro děti a dospělé ve Vodním světě připraveny tematické animace a další doprovodný program.

26.10. – 30.10 TAJUPLNÉ PODZIMNÍ PRÁZDNINY – VODNÍ ZÁBAVA PLNÁ HER, KOUZEL A SOUTĚŽÍ

Poslední říjnový víkend bude plný tajemna, a pravé podzimní atmosféry. Tematické vodní hry, tvoření z různých materiálů nebo kouzlení, takové budou Tajuplné podzimní prázdniny.

2.- 3.11. HALLOWEEN V AQUAPALACE PRAHA
Aquapalce Praha
Halloween je stále oblíbenější svátek i u nás! Přijďte si užít pravou Halloweenskou atmosféru, masky, kouzla, pavoučí závody a strašidla.


Přijďte s dětmi do Aquapalace Praha a objevte spolu s našimi animátory tajemství pirátské lodi. Čekají vás Pirátské tance, rozbouřené moře a závody na pirátských bárkách. Dobrodružné putování za pokladem. Děti shlédnou souboj mezi námořníky i piráty v podobě zábavného vodního póla. A každý den v soutěži o poklad pirátské lodi může někdo vyhrát vstupenku do Aquapalace Praha.

Co vás na podzim ještě čeká ve Vodním světě Aquapalace Praha?

Kromě pirátského programu, si užijete také víkend plný čar a kouzel. Zapojte se do výuky kouzel a staňte se malým kouzelníkem nebo se nechte vnést do magie a tajemství kouzelnického vystoupení.

Kromě tematických víkendů si stále můžete zařádit v dravém proudu divoké řeky, která je stále otevřena. Neuvěřitelnou jízdu plnou překvapení zažijete i na jediném tobogánu v ČR s virtuální realitou. Unikátní Magic tube nabízí 2 druhy jízdy v VR brýlemi a to: Vesmírnou jízdu či Průlet nebeskými zámky.  Vystoupáte tak do nejvyššího místa Aquapalace Praha na start tobogánu MAGIC TUBE. Vyberete si jeden z filmů – Vesmírná nebo Nebeská jízda. Obsluha vám nasadí VR brýle a vy se necháte se unášet na vlnách tobogánu a fantazie.
VZDUCH 33 °C, VODA 30 °C a ve vířivkách ještě více!
Užijte si tajuplný podzim zakončený Halloweenem plný dobrodružství, zábavy a poznání.

Zažijte ty nejtajuplnější podzimní prázdniny!

Aquapalace Praha
Pravidla soutěže:
14denní soutěž o vstupenky do vodního a saunového světa Aquapalace Praha  probíhá od pondělí 21. října do neděle 3. listopadu  2019.   

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá vstupenku do vodního a saunového světa Aquapalace Praha.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. listopadu a výhere bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 29. listopadu 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 3. listopadu 2019.


Nápovědu k otázkám najdete na stránkách Aquapalace Praha
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka