Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o vstupenky do vodního a saunového světa Aquapalace Praha

9.12. - 22.12. 2019 | Aktuální soutěže

Pořiďte letos dárky

snadno a bez stresu!


Aquapalace Praha













Máme pro vás tip na dárky, které potěší celou rodinu!

Zábava ve vodním stylu pro celou rodinu nebo luxusní relaxace

v Aquapalace Praha!


Víte, co ocení všichni členové rodiny? Jednoznačně společné zážitky a chvíle se svými nejbližšími. V Aquapalace Praha jsme přichystali širokou škálu dárkových poukazů, ze kterých si vybere každý.

Pro malé raubíře legraci ve vodě

S dětskou kartou Hvězdička pro děti do 150 cm a 12 let darujete všem raubířům každodenní neomezenou koupačku na celý rok. Ve Vodním světě se mohou vyřádit na 20 tobogánech či skluzavkách, užít si unikátní virtuální realitu na tobogánu Magic tube nebo si sjet nekonečnou 1/4 km dlouhou jízdu na nejdelším tobogánu v ČR. Malým plavcům tak darujete neomezenou dávku vodního dobrodružství a rozsvítíte hvězdičky v jejich očích.
Cena za dětskou kartu Hvězdička je 1190,- Kč s platností 1 rok/tedy 365 dní.
Vánoce v Aquapalace Praha

Zážitek pro celou rodinu

Vymyslet dárek pro celou rodinu není snadné, nicméně v Aquapalace Praha máme řešení. Celodenní vstupenka pro rodinu uspokojí úplně všechny. Zatímco děti a studenti si užívají na více jak 20 skluzavkách, tobogánech a mají možnost dovádět v mořském vlnobití, rodiče mohou relaxovat ve více jak 10 vířivkách či masážních lavicích. Pro milovníky tepla je k dispozici největší Saunový svět v České republice, který zahrnuje nejen klasické finské sauny, ale   i římské lázně a unikátní dětskou saunu v podobě perníkové chaloupky.
Cena celodenní rodinné vstupenky je 1949,- Kč a vstupenku můžete využít až půl roku od jejího nákupu.

Pro zábavu i relaxaci

Dárek, který splňuje jak zábavu, tak relaxaci na neomezenou dobu – to je roční členství do Vodního i Saunového světa Aquapalace Praha. Vybrat si nyní můžete ze zvýhodněných vánočních nabídek – např. roční členství do Saunového i Vodního světa pro dospělého nebo pro rodinu. Roční členství do Aquapalace Praha to je zábava na celý rok.
Cena za Roční členství pro dospělého do Saunového i Vodního světa Aquapalace Praha je nyní v akci za 9990,-Kč.  Cena za Roční rodinné členství do Vodního světa ve verzi 2 dospělí a 2 děti je za 15990,- Kč.
Vánoce - saunový svět Aquapalace Praha

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o o vstupenky do vodního a saunového světa Aquapalace Praha probíhá od pondělí  9. prosince do neděle 22. prosince 2019.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá vstupenku do vodního a saunového světa Aquapalace Praha.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 23. prosince  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. prosince na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Aquapalace Praha
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle