Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o Zázračné omalovánky Crayola

12.11. - 25.11. 2018 | Aktuální soutěže
Albi.cz











Máte doma malé umělce, ale radost z jejich výtvorů vám kazí barevné stopy všude po bytě? A Crayolu znáte? Zázračné fixy a razítka této americké značky milují nejen děti, ale jsou splněným snem všech rodičů. Kreslí totiž jen na speciální papír a omalovánky z řady “Zázračné”, na všechny ostatní povrchy jako nábytek, zdi, oblečení nebo ruce kreslí jen průhledně. Výtvarné potřeby Crayola seženete na eshop.albi.cz nebo v kamenných prodejnách Albi.

Řada Zázračné omalovánky Crayola

Crayola Zázračné omalovánky
Jediné, co pro celý zázrak potřebujete, jsou zázračné fixy (cena v prodejnách Albi: 199 Kč) a zázračný blok (cena v prodejnách Albi: 229 Kč), do kterého mohou děti (nebo samozřejmě i po práci unavení dospělí) kreslit buď zázračnými fixami nebo razítkovat svítícími zázračnými razítky s mořskými motivy (cena v prodejnách Albi: 849 Kč).

Zázračný papír a fixy jsou také v zázračných omalovánkách s motivy oblíbených kreslených postav z filmů Auta, Ledové království, My little pony nebo Disney princezny a skrytými motivy, které odhalí jen zázračné fixy (cena zázračných omalovánek v prodejnách Albi: 299 Kč).


Pravidla soutěže:
14denní soutěž o Zázračné omalovánky Crayola  probíhá od pondělí 12. listopadu 2018  do neděle 25. listopadu 2018.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


8 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá Zázračné omalovánky Crayola od Albi.cz



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. listopadu a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 15. prosince 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 25. listopadu.


Nápovědu najdete na stránkách ALBI

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !