Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž s Bonami o elegantní sedací pufy a sady ručníků

26.08. - 8.09. 2019 | Aktuální soutěže
ručníky Bonami












Pokud hledáte internetový obchod, který dokáže svými výrobky podtrhnout design vašeho bytu či domu, pak jste na Bonami správně.

Bonami je e-shop s nábytkem a bytovými doplňky, který odstartoval v Česku v lednu 2013 a během několika let se rozrostl do dalších evropských zemí.
Na Bonami nenajdete jen velké kusy designového i cenově dostupného nábytku. Mezi nejoblíbenější položky našich zákazníků patří právě bytové doplňky, které si zamilovalo na tisíce rodin, párů, dětí i jednotlivců.

Puff Loomi.design

Přemýšlíte, jak doladit svůj obývací pokoj, ale nové křeslo ani pohovka nepřipadají v úvahu? Pak přichází na řadu elegantní puf značky Loomi.design.

Tmavě šedý puf loomi.design si oblíbíte díky jeho všestrannému využití. Hodí je skvěle k sezení, nebo jako podnožka k pohovce.
Povyšte svůj obývák na novou úroveň ve skandinávském stylu a dolaďte ho do posledního detailu.
puf od Bonami

Bonami ručníky

BonamiObývák bychom měli, ale jak sladit všechny sladit koupelnu a všechny ty barvy ručníků, které jste shromažďovali roky? Máme řešení!

Seznamte se s historicky prvním produktem Bonami. Vybíráme pro vás jen to nejlepší, a tak přicházíme s kolekcí vlastních ručníků, se kterými si můžete dopřát relaxaci a odpočinek, jaký si zasloužíte.

Hledali jsme pro vás tu nejjemnější a čistou bavlnu s gramáží 500 gr/m², která ručníkům dodává savost a jemnost i při opakovaném praní.

Už se vidíte zabalení do jemné bavlny po horké koupeli?


Pravidla soutěže:
14denní soutěž s Bonami o elegantní sedací pufy a sady ručníků probíhá od pondělí 26. srpna do neděle 8. září.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

1.-3. místo: elegantní puf, který se bude hodit do každého bytu
4.-5. místo: set ručníků a osušek, prvního výrobku přímo od značky Bonami

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 9. září  a výhere bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 29. září 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 8. září 2019.


Nápovědu k otázkám najdete na stránkách e-shopu
s nábytkem a bytovými doplňky Bonami.cz


Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !