8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká soutěž o 14denní podzimní balíčky ketonové diety Ketomix

14.10. - 27.10. 2019 | Aktuální soutěže
podzimní balíček KetoMix


















Zhubnout na podzim snadno a rychle? S KetoMixem je to možné!


Často slýcháme, že hubnout v podzimním období není dobré. Jenže už dlouho nežijeme v době, kdy by bylo zimu nutné přečkávat. Zatočit tak s přebytečnými kily můžete v kteroukoli roční dobu. A právě podzim je pro hubnutí ideální.

Proč hubnout na podzim

1) S podzimem skončily letní grilovačky, dovolenkové all inclusive a zmrzliny.
2) Do životů většiny z vás se vrátí rutina. Úmorná letní vedra jsou pryč, takže obujte tenisky a vydejte se třeba jen projít rychlejším tempem.
3) Den se krátí a chodíte dříve spát. Odpadají tak večerní nájezdy do ledničky.
4) Dáváte přednost teplým nápojům, neslazené čaje jsou pro hubnutí ideální.
5) Pokud začnete s hubnutím už na podzim, nemusíte se zbytečně stresovat, jestli stihnete zhubnout do letního šatníku. Ketonová dieta Ketomix

Vyzkoušejte ketonovou dietu


Pokud ze svého jídelníčku vyřadíte sacharidy (cukry), tělo místo nich začne zcela automaticky využívat ketony. Látky, které si vyrobí z vlastních tukových zásob. Nemusíte se tedy bát ztráty energie. Vyloučit ze stravy sacharidy totiž neznamená jen vynechat sladkosti. Sacharidy obsahují třeba i brambory, rýže nebo pečivo. Najdete je také v ovoci i zelenině.

KetoMix dieta vám poskytne vše, co pro hubnutí potřebujete

Při KetoMix dietě budete mít k ruce výživové poradkyně, které vám zdarma zodpoví všechny vaše dotazy. Vybírat budete z široké nabídky jídel – od koktejlů přes proteinové tyčinky až k polévkám nebo těstovinám. Chutě na sladké zaženete perníkem nebo nízkosacharidovými čokoládami. Novinkou je také KetoMix víno.

Podzimní balíčky – zhubněte, pročistěte se a ještě ušetřete

Ketomix PerníčkyKetoMix připravil pro všechny své zákazníky výhodné podzimní balíčky. První z nich obsahuje vše pro čtrnáctidenní dietu. Najdete v něm palačinky, koktejly, housky, těstoviny, omelety, rýži, pudink, lískooříškový krém, víno a multivitamíny. Druhý balíček je připraven pro ty, kteří se chtějí po náročném létu pročistit. V detoxikačním osmidenním balíčku najdete bezlaktózový koktejl, detoxikační tablety, vitamíny a těstoviny. Oba balíčky nyní získáte se slevou 15 %. Veškeré informace naleznete na www.ketomix.cz 


Pravidla soutěže:
14denní soutěž o 14denní podzimní balíčky ketonové diety KetoMix probíhá od pondělí
14. října do neděle 27. října 2019.   

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá 14denní podzimní balíček ketonové diety KetoMix v hodnotě 3 690,- korun.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. října a výhere bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 29. listopadu 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 27. října 2019.


Nápovědu k otázkám najdete na stránkách KetoMix
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !