Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte 3x karton dámských inkontinenčních vložek

11.02. - 17.02. 2019 | Aktuální soutěže
Dentimed


Soutěž o dámské inkontinenční vložky











Inkontinence je nežádoucí únik moči. Mýtem bývá, že inkontinence postihuje pouze starší ročníky. Může se objevit v jakémkoliv věku. Často se s inkontinencí setkávají i čerstvé maminky po porodu.

Pokud se u vás nechtěný únik moči objeví, je třeba zachovat chladnou hlavu a začít problém řešit. V první řadě je vhodné používat inkontinenční pomůcky, které zamezí trapasu na veřejnosti. Dalším krokem by mělo být objednání k lékaři (např. praktickému lékaři, gynekologovi nebo na urologii). Odborník zjistí příčiny vaší inkontinence a zahájí správnou léčbu. Často je možné inkontinenci úplně vyléčit.

Dentimed - výhra
Pravidla soutěže:
Soutěž o karton dámských inkontinenčních vložek probíhá od pondělí 11. února do 17. února.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají karton 8 ks balení Multipack TENA Lady Maxi.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. února 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. března 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu ke správné odpovědi získáte ve článku
Rozhovor s odborníkem – vše, co vás zajímá o inkontinenci
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !