Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte 3x voucher na konzumaci pravé italské pasty bistra Flying Pot!

26.10. - 1.11. 2020 | Aktuální soutěže
FLYING POT

















A o co se soutěží?


FLYING POT – PRAVÁ ITALSKÁ PASTA READY2COOK DOMA

JAKO V ITALSKÉ RESTAURACI


FLYING POTTaké milujete tu nezaměnitelnou chuť a aroma právě uvařené a naservírované italské pasty s výtečnou originální omáčkou a čerstvě nastrouhaným parmazánem? Pojďte si ji dát právě nyní! Zapomeňte na všechna omezení a přestaňte si odpírat. Vaše chuťové buňky potěší speciální projekt Flying Pot, který nejen že připravuje originální italskou pastu a typické italské omáčky, ale doveze vám ji v hotové chlazené podobě Ready2Cook přímo až domů. Až ke dveřím vaší kuchyně vám tak dorazí fresh připravená italská pasta požadovaného typu, v chlazené syrové podobě, určena jen ke krátkému povaření. A pochopitelně i vámi zvolená čerstvě připravená omáčka, kterou stačí jen prohřát a během 2 minut můžete servírovat. A pravou Itálii máte na talíři! Naprosto čerstvou, dokonale dochucenou, a hlavně uvařenou a teplou přesně podle vašich představ. Už žádné nudné rozvozy, polostudená jídla, která dorazí v mizerné kondici a konzistenci ani parodie na italskou restauraci.

Flying Pot nabízí omáčky jako arrabiata, napoletana, quattro formaggi, ragú bolognese či pesta basilico nebo rosso a pasty z originální italské semolinové mouky jako jsou tagliatelle, pappardelle, lasagne nebo vlastního tvaru, který si sami vytvařujete z hotového chlazeného těsta jen pouhým nakrájením. A chybět samozřejmě nemůže ani typický parmazán. FLYING POTFlying Pot ale nezapomíná ani na dezert, a tak si můžete objednat i oblíbenou panna cottu a na výběr máte i z několik druhů typických italských vín.

Objednávat je možné na e-shopu www.flyingpot.cz a rozvoz je následně realizován ve vámi zvolený den rozmezí mezi 10 – 14 hodinou. Rozvoz momentálně platí jen pro Prahu.

Ceny FLYING POT:

od 25 Kč (pasta)
od 67 Kč (omáčka)
od 69 Kč (parmazán)
69 Kč (dezert)
od 279 Kč (víno)
FLYING POT
Pravidla soutěže:
Soutěž o vouchery na konzumaci pravé italské pasty bistra Flying Pot probíhá od pondělí 26. října do 1. listopadu 2020.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají voucher Flying Pot, zahrnuje vybranou pastu a omáčku dle vlastního výběru, včetně dovozu až ke dveřím vašeho bytu či kanceláře v Praze.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. listopadu 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Vouchery budou výhercům doručeny do 28. listopadu 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Flying Pot
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !