Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte 5x dárkový poukaz na nákup látek a galanterie v eshopu LÁTKY MRÁZ

8.07. - 14.07. 2019 | Aktuální soutěže

Šije to s vámi?


Také tak milujete léto a barvy a máte touhu něco vytvářet? Teď je ten pravý čas zkoušet nové věci a skvělé místo, kde začít, je kreativní svět LÁTKY MRÁZ.

Už více než čtvrt století chodí „k Mrázovi“ nakupovat látky všichni ti, kdo hledají kvalitní materiály a opravdu široký výběr barev a vzorů. Na své si tu přijde každý šikovný člověk, který si šije doma, začátečníci, ale i  profesionální švadleny, módní návrháři, aranžéři nebo třeba produkční.

V naší nabídce eshopu www.dumlatek.cz máme bohatý sortiment látek pro stylové šití či kreativní tvoření.  Naleznete zde oděvní i dekorační látky, dětské úplety, galanterii nebo například látky vhodné pro patchwork.
Látky Mráz
Naší předností je široká nabídka velice oblíbených bavlněných látek a úpletů od amerických výrobců, která se vyznačuje svou kvalitou a pestrými barvami.

Také nabízíme vždy mnoho produktů s fantastickými slevami. Mezi nejoblíbenější materiály patří dětské úplety  plné barev a vzorů, které lze pořídit již od 99 Kč za metr. Kdo miluje šití, našemu eshopu neodolá.
 
Kromě eshopu máme také několik kamenných prodejen, kde najdete na jednom místě vše, co pro splnění svých smělých snů potřebujete: kromě nádherných látek i střihy, galanterii, pomůcky na patchwork a další komponenty na tvoření. Navíc se vám tu bude věnovat školený personál – ochotně poradí s projektem nebo s vámi probere nejnovější látkové trendy.

Podrobnosti o jednotlivých prodejnách a aktuálních akcích se dozvíte na adrese www.latky.cz, kde si navíc můžete rovnou stáhnout slevové kupóny a nakupovat tak konkrétní zboží ještě výhodněji. Pravidelní zákazníci kamenných prodejen pak jistě ocení i nový věrnostní program, který jim zajistí 7% slevu při každém nákupu. A  protože i tým LÁTKY MRÁZ pocítil chuť vyzkoušet něco nového, ušili jsme pro tyto stránky zbrusu nový kabátek ve svěžím designu tak, abyste se tam i vy cítili pohodlně.
Dům Látek

Není na co čekat. Nechte se inspirovat, ať všechny nápady,

které ve vás už klíčí, mohou brzy naplno vykvést!


Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkové poukazy na nákup látek a galanterie v eshopu LÁTKY MRÁZ  probíhá od pondělí 8. července do neděle 14. července 2019.    
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

  1. místo: dárkový poukaz na nákup v eshopu www.dumlatek.cz v hodnotě 1.500 Kč
  2. místo: dárkový poukaz na nákup v eshopu www.dumlatek.cz v hodnotě 1.000 Kč
3.-5. místo: dárkový poukaz na nákup v eshopu www.dumlatek.cz v hodnotě 500 Kč


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 15. července  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. července na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách www.dumlatek.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !