Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte balíčky špičkové kosmetiky Bulldog pro péči o mužskou pleť

17.09. - 23.09. 2018 | Aktuální soutěže
pánská kosmetika Bulldog




















Pánská veganská kosmetika Bulldog je k dostání i v České republice


Unikátní a oblíbená značka kosmetických přípravků Bulldog je konečně k dostání také v České republice. Nabízí ty nejkvalitnější produkty určené k péči nejen o mužskou pokožku, ale také vousy. Jedinečné přípravky založené na nejlepších a čistě přírodních surovinách tak uspokojí nároky každého moderního muže, kterému není lhostejný vzhled, ale také zdraví.

Výrobky Bulldog nejsou testovány na zvířatech, neobsahují parabeny, syntetické vonné látky, umělá barviva, ani složky živočišného původu. Jsou tedy vhodné pro vegetariány i vegany. V České republice je seženete výhradně v síti drogérií DM.

Bulldog Šampón a kondicionér na vousy

Byl speciálně navržen pro péči o vousy. Ty zanechává nejen čisté a měkké, ale také je formuje a vyživuje. Obsahuje výtažky z aloe vera se zklidňujícími a zvlhčujícími účinky, posilující camelinový olej a zelený čaj s antioxidačními účinky a účinky zpomalující stárnutí.

Bulldog Hydratační krém pro normální pleť

Rychle sevstřebává a zanechává pokožku měkkou a hydratovanou. Obsahuje camelinový olej bohatý na omega-3 mastné kyseliny zase podporuje obranyschopnost pleti a zabraňuje jejímu podráždění. 

Bulldog Hydratační krém pro citlivou pleť

Nezanechává na pokožce mastné ani lepivé stopy. Obsahuje baobabový olej, který je známý pro své zvláčňující a zklidňující účinky, ovesný olej s vysokým obsahem formujících omega-6 a vyživujících omega-9 mastných kyselin. Olej zvyšuje obrannou funkci pokožky a brání jejímu poškození. Výtažek vzácné vrbovky úzkolisté zase redukuje její zčervenání pleti a její podráždění.

Bulldog Hydratační krém proti vráskám

Obsahuje komplex antioxidantů z rozmarýnu, echinacey a vitamin E. Je speciálně navržen pro hydrataci pokožky, kterou zanechává jemnou a vyživenou. Přípravek nemastí, redukuje tvorbu vrásek a pokožku zanechává jasnější a méně matnou. Používá se ráno a na noc.
kosmetika pro muže - Bulldog
Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky špičkové pánské kosmetiky Bulldog probíhá od pondělí 17. září 2018 do neděle 23. září 2018.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček veganské kosmetiky Bulldog, který obsahuje Bulldog šampón a kondicionér na vousy, Bulldog hydratační krém pro normální pleť, hydratační krém pro citlivou pleť a krém proti vráskám.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. září 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. října 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky Bulldog
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !