Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte dietní plán KetoMix nebo přírodní Bylinnou kúru na podporu hubnutí

30.11. - 6.12. 2020 | Aktuální soutěže

Zbavte své tělo jedovatých látek


Nedaří se vám hubnout? Máte špatnou pleť a vlasy, lámou se vám nehty? Cítíte se bez energie a chuti do života, jste nervózní nebo vás pořád něco bolí? Přemýšlíte, čím to může být, a vinu dáváte podzimní únavě? Jenže za tím vším mohou být jedovaté toxiny, které máte uloženy ve vašem těle. 

O jarním detoxu už každý slyšel, ale na ten podzimní se neprávem zapomíná. Přitom právě podzim je tou správnou dobou, kdy probudit tělesnou energii a nabrat síly na přicházející zimu. Ačkoli se tělo průběžně pročišťuje samo, není od věci mu v tomto směru pomoci.

Bylinný čaj Ketomix


Pravidla správného detoxu

• Dodržujte pitný režim.
• Odlehčete jídelníček, dejte odpočinout svému trávení.
• Vyhněte se pití alkoholu a kávy.
• Choďte na procházky na čerstvý vzduch.
• Dodržujte spánkovou hygienu – neponocujte.
• Vyberte správné detoxikační pomocníky z bylinné říše.
• Zvyšte příjem vitamínů.

Vyčistěte své tělo pomocí bylinné detoxikační kúry

Pokud nevíte, jak s detoxem začít, pořiďte si měsíční bylinnou kúru KetoMix. Za měsíc pročistíte své tělo ale i ducha. Nastartujete vaši energii, zbavíte se jedovatých látek. V kombinaci s KetoMix dietním plánem podpoříte bylinnými čaji i proces hubnutí. Bez hladovění a námahy. Měsíční kúra na podporu hubnutí obsahuje směsi na 4 týdny. Každý týden budete pít jinou bylinnou směs.

Detox pro lepší imunituDetox pro lepší imunitu

KetoMix Detox - čistě přírodní přípravek obsahuje výtažky z ostropestřce. Jeho pravidelná konzumace přispívá k udržení normální činnosti jater a metabolismu tuků. Vaše tělo pročistí a znovu nastartuje váš metabolismus. Spolu s detoxikačními tabletami můžete užívat také KetoMix multivitamin s minerálními látkami. Kromě toho, právě na podzim a v zimě jsou vitamíny skvělým pomocníkem pro zvýšení vaší imunity. Odlehčit byste měli i vašemu trávení, proto doporučujeme do jídelníčku zařadit i bezlaktózový koktejl s čokoládovou příchutí. Ten je zcela bez lepku, je lehce stravitelný a vašemu tělu dodá kvalitní bílkoviny i vlákninu.

Pravidla soutěže:
Soutěž o dietní plán KetoMix nebo přírodní Bylinnou kúru na podporu hubnutí  probíhá od pondělí 30. listopadu do 6. prosince.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:

1. místo: 14denní balíček KetoMix s Multivitamínem

2. místo: 14denní balíček KetoMix

3. místo: přírodní Bylinnou kúru na podporu hubnutí a Multivitamin


KetoMixVyhodnocení soutěže proběhne dne 7. prosince 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 22. prosince 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách KetoMix
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !