Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte extra silný lak a tužidlo Lybar EXTRA SHINE pro zářivý lesk

6.09. - 12.09. 2010 | Aktuální soutěže
Připravili jsme pro vás soutěž o vlasovou kosmetiku LYBAR EXTRA SHINE pro zářivý lesk - lak a tužidlo.


LYBAR lak EXTRA SHINE

S extra silným tužícím efektem a speciálními látkami pro zářivý lesk účesu je určen pro náročné a kreativní účesy. Extra Shine Lybar kromě tužicího efektu stupně 5 a vysokého lesku účesu poskytuje i 24 hodinový stylingový efekt, ochranu vlasů proti UV záření a péči o kondici vlasů díky obsaženému vitamínovému komplexu. Lak díky moderní receptuře i při vysokém stupni fixace zanechává vlasům přirozený pohyb a příjemný pocit při doteku. Jako u všech stylingových přípravků, i zde platí nutnost perfektního vykartáčování nebo umytí vlasů před další úpravou účesu. Vyčesání i vymytí laku z vlasů je snadné.

Lybar Extra ShineLYBAR tužidlo EXTRA SHINE

S extra silným tužícím efektem a speciálními látkami pro zářivý lesk je určeno pro tvarování a fixaci náročných účesů. Tužidlo Extra Shine zaručuje kromě extra silného stupně natužení a vysokého lesku i prodloužený 24 hodinový stylingový efekt, větší odolnost účesu proti povětrnostním vlivům a péči o kondici vlasů díky obsaženému vitamínovému komplexu. Hustá, krémová pěna tužidla se snadno aplikuje do vlasů a výrazně usnadňuje tvarování vlasů do účesu. Díky kvalitní formulaci stačí použít jen malé množství pěny a tuto rozčesat po délce vlasů jemným hřebenem. Vyčesání i vymytí tužidla z vlasů je snadné.


Nápovědu k soutěžní otázce najdete na našich stránkách v rubrice ZDRAVÍ - péče o tělo.

Pravidla soutěže:
Soutěž o vlasovou kosmetiku LYBAR probíhá od pondělí 6. září do neděle 12. září 2010.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.


Vlasovou kosmetiku LYBAR získají soutěžící, kteří zodpověděli správně soutěžní otázku a jejichž  REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás získá vlasovou kosmetiku LYBAR EXTRA SHINE pro zářivý lesk - lak a tužidlo.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. září 2010  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.

Dárky budou výhercům doručeny  nejpozději do 23. října 2010 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Navštivte také zábavný portálem NaHlavu.net, portál pro ty, které zajímá vše především o vlasech. Stránky www.nahlavu.net se každý den mění, jsou aktivní a aktuální!

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !