Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte jeden z pěti dárkových balíčků s chutnými tyčinkami FIT

10.09. - 16.09. 2018 | Aktuální soutěže
musli FIT

















PESTRÝ ZAČATEK ŠKOLNÍHO ROKU S MüSLI TYČINKAMI FIT


tyčinky FITLetní prázdniny se neúprosně chýlí ke svému závěru a na menší i větší ratolesti opět čekají školní povinnosti. Musí se připravit na dny plné náročné výuky, proložené nejrůznějšími volnočasovými aktivitami či sportovními kroužky. Před námi stojí nelehký úkol – vybavit je kvalitní a chutnou svačinou, která jim dodá dostatečné množství energie na celý den. Proč nevyzkoušet třeba české müsli tyčinky značky Fit?!

Značka Fit patří do portfolia společnosti ÚSOVSKO FOOD Klopina, která při výrobě dbá na kvalitu a původ všech surovin. Nejmenší děti si rychle oblíbí tyčinky Fit Fruitík v jogurtové či kakaové polevě, které jsou přirozeným zdrojem vlákniny, vitamínů a minerálů. Díky speciální výrobní technologii v ní děti nenajdou kousky ovoce a cereálií a pochutnají si tak na jemné ovocné náplni mezi dvěma lehkými oplatkami. Bohatou ovocnou chuť, a to více jak 40 % ovoce v tyčince, naleznete také v pěti ovocných variantách müsli tyčinek pod značkou Fit Fruit

Větší školáci rádi sáhnou po jedné ze čtyř příchutí cereálních tyčinek Fit Challenger,
anebo po bezlepkových variantách müsli tyčinek Fit Go. Pro ty, kteří si oblíbili klasiku je připravena základní řada müsli tyčinek Fit müsli. V prodeji je v 16 příchutích včetně dvou nejnovějších – ananas a černá jeřabina. Výběr je opravdu rozmanitý, a tak může být svačina každý den jiná, za každých okolností však chutná a vyvážená.


Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkové balíčky s chutnými tyčinkami FIT probíhá od pondělí 10. září 2018 do neděle 16. září 2018.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá dárkový balíček s výběrem müsli tyčinek značky FIT .



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. září 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. října 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu a další informace naleznete na www.fit.eu a www.tycinkafit.cz

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !