Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte karty v hodnotě 300 Kč do Freshbarů a Salaterií UGO

23.09. - 29.09. 2019 | Aktuální soutěže

UGO





















Dopřejte si čas na sebe a připravte své tělo na zimu


Cítíte se unavení, bez energie a potřebovali byste celkově doplnit šťávu? Pak vyzkoušejte UGO Očistu – ucelený 9denní program, během něhož díky speciálně sestaveným zeleninovo-ovocným šťávám doplníte tělu vitamíny a pomůžete mu připravit se na náročné podzimní období. Zároveň se přimějete v dnešní hektickém světě zpomalit a udělat něco i pro svou věčně uběhanou mysl. 

Fyzická a psychická harmonie je klíčem ke zdraví a celkové životní pohodě. Dnešní doba, hektické pracovní tempo a rodinné povinnosti nám ale často brání zpomalit a věnovat čas sám sobě. A právě na to se snaží upozornit devítidenní program UGO Očista, který pomocí šťáv, meditací a inspirací pomáhá do každodenní rutiny přinášet zdravější stravovací návyky a obnovit vnitřní rovnováhu.

Díky UGO Očistě získáte 7,5 l unikátních šťáv na tři dny, které obsahují nejen ovoce, zeleninu, bylinky a koření, ale i čistící čaj s vilkakorou a kopřivou, které přispívají ke správné funkci imunitního systému. Vaše tělo tak dostane „infuzi“ vitamínů a minerálních látek, které v sychravých podzimních dnech jako když najde. Součástí programu je také doporučení, jak si sestavit třídenní jídelníček „před“ a „po“ konzumaci šťáv, dále pak nutriční online poradna, mobilní aplikace s meditacemi Deepaka Chopry, průvodce UGO Očistou s inspiracemi pro duševní pohodu a detoxikační čaje LEROS.

Registrace do podzimních termínů UGO Očisty běží do 27. 9. 2019, speciálně namíchané šťávy si lze vyzvedávat ve Freshbarech nebo Salateriích UGO ve 4 vybraných termínech od 11. do 24. 10. 2019.

Více informací a podrobnosti k registraci najdete na www.ugoocista.cz
UGO očista

Pravidla soutěže:
Soutěž o přednabité UGO karty v hodnotě 300 Kč probíhá od pondělí 23. září do neděle 29. září 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají přednabité UGO karty v hodnotě 300 Kč, které můžete využit ve všech Freshbarech a Salateriích.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. září a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 25. října na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách UGO
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !