Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte lístky na největší narozeninový koncert skupiny UDG

27.01. - 2.02. 2020 | Aktuální soutěže
skupina UDG














Skupina UDG má za sebou skvělou sezónu. Nyní mají kluci z kapely v plánu koncertní pauzu, aby se věnovali skládání nových písniček a zároveň pečlivě připravili koncert ve Fóru Karlín, který se bude konat 26. března 2020 v 19:30 a je vyvrcholením oslav 20 let existence kapely.


Během pauzy tráví spoustu času v nahrávacím studiu. „Slavíme kulatiny s chceme dát fanouškům dárek v podobě výjimečného koncertu. To chce čas na přípravu. Plánujeme výjimečnou show po vizuální i obsahové stránce,“ prozrazuje basista Pavel Vrzák.

UDG chtějí zahrát na jejich narozeninovém koncertu ve Fóru i zbrusu nové písně. „Skládání písniček nám jde nejlépe na společných soustředěních. Tentokrát vyrážíme na tři prodloužené víkendy do Josefova dolu v Jizerských horách. Zkoušíme, kalíme a je děsná sranda,“ popisuje průběh soustředění zpěvák Petr Vrzák.

Láska k horám se promítla i do dalších plánů a aktivit kapely. Před velkou oslavou narozenin ve Fóru Karlín si kromě pilného zkoušení UDG střihnou i dva speciální koncerty v Krkonoších, a to 22. února v Peci pod Sněžkou a 7. března v Rokytnici nad Jizerou. „Máme rádi hory, koncertní atmosféru hospod a malých klubů, blízký kontakt s fanoušky. Taky rádi lyžujeme. Prostě dáme mejdan a ráno půjdeme s fanoušky lyžovat,“ vysvětluje saxofonista Adam.

Vstupenky si už teď můžete zakoupit na stránkách: xticket.cz
skupina UDG

Pravidla soutěže:
Soutěž o lístky na největší narozeninový koncert skupiny Skupina UDG probíhá od pondělí 27. ledna  do neděle 2. února 2020.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 2 lístky na největší narozeninový koncert skupiny Skupina UDG do Forum Karlín.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. února 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 27. února 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Správnou odpověď najdete na stránkách Skupiny UDG
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !