Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte poukázky do prodejen spodního prádla a plavek TIMO

3.06. - 9.06. 2019 | Aktuální soutěže
plavky TIMO


















Léto a dovolené se rychle blíží. Udělejte si radost a soutěžte s námi. Můžete vyhrát jeden z pěti dárkových poukazů do prodejen předního českého výrobce spodního prádla a plavek společnosti TIMO. Zde si můžete vybrat bikiny, v nichž v létě oslníte nejen na pláži, ale i na koupalištích. Široký výběr velikostí a střihů je u této značky samozřejmostí, takže určitě s prázdnou neodejdete.

Až si budete vybírat plavky na léto, dobře se v prodejnách rozhlédněte. Současná široká nabídka dává šanci všem ženám, aby si našly přesně ty, které jim sednou nejlépe. Už dávno to není jen o dvojdílných a jednodílných plavkách. K dostání jsou i tankiny a hitem loňského léta byly koupací šatičky. Ty půjdou na dračku i letos. Jejich velkou výhodou je, že mají prodloužený horní díl, který schová kromě bříška i případné problematické partie zadečku.

Dvojdílné plavkyplavky TIMO

Tato kategorie je nesmírně bohatá, co se týká střihů. Zejména horního dílu. Patří sem oblíbené dvojdílné plavky se zavazováním s trojúhelníkovou podprsenkou či ty s vyztuženými košíčky. Značka TIMO zde nabízí všechny tři varianty svých nejoblíbenějších střihů LovelyBra pro menší až střední velikosti, BeautyBra s nižším středem pro střední a větší velikosti a DreamBra s vyšším středem pro velké velikosti. Nechybí však ani šitá podprsenka s kosticí bez výztuže. Takže jistě najdete vhodný vrchní díl, který pojme a dá vyniknout vašim křivkám.

Jednodílné plavky

Ač většina žen volí kvůli opálení raději dvojdílné plavky, jsou takové, které nedají dopustit na klasiku, a tedy jednodílné plavky. I ty v současnosti nabízejí široký výběr střihů a provedení. Skvělé jsou třeba ty tvarující s kosticí, které opticky zeštíhlí vaši postavu. Podložený přední díl vymodeluje oblast břicha a barevný pásek pak vyrýsuje pas. K dostání jsou ale i celkové plavky s řasením přes bříško či bez kostic. Různá provedení se netýkají jen dekoltu, ale také vykrojení nohaviček. Je-li vyšší opticky vám prodlouží nohy.
Ať už si vyberete jakýkoliv model u značky TIMO, určitě si spolu užijete nejednu dovolenou a léto. Soutěžte tedy s námi a vyhrajte jeden z pěti dárkových poukazů do prodejen této značky v hodnotě 500 Kč.
plavky TIMO

Pravidla soutěže:
Soutěž o poukázky do prodejen spodního prádla a plavek TIMO probíhá od pondělí 3. června do neděle 9. června.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč do prodejen TIMO.



Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 10. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. června na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách TIMO
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !