Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte přípravky Naturevia a zmírněte projevy menopauzy

11.11. - 17.11. 2019 | Aktuální soutěže


Pro mnoho dam je přechod velkým strašákem. Však také, komu by byly návaly horka, noční pocení, výkyvy nálad, únava a další symptomy příjemné? Nikomu. Jenže menopauza patří k životu a je jeho přirozenou součástí. Projde jí každá žena. Ovšem existují přípravky, které vám pomohou její příznaky zmírnit a toto období zvládnout s grácií. Soutěžte s námi a můžete je vyhrát. Získejte doplňky stravy Naturevia PerfectDay a Magnesium 1!


Přechod je pro každou ženu náročné období. Hladiny hormonů se mění, a to má vliv nejen na tělo, ale i psychiku. Vyrovnat se s těmito změnami vám pomůže nový doplněk stravy Naturevia PerfectDay.

Naturevia PerfectDayJde o přírodní nehormonální přípravek z bylin určený pro ženy, které trápí menopauza. Pomáhá jim zbavit se nepříjemných projevů přechodu. Ploštičník uleví od návalů horka a nočního pocení, drmek pak pomůže k hormonální rovnováze. Ke zklidnění a lepšímu spánku přispěje zase chmel. Patentovaný sójový extrakt dodá vysoké množství izoflavonů, což jsou fytoestrogeny, které pomáhají tlumit symptomy menopauzy. Přípravek rovněž obsahuje vitamin D, jenž je důležitý pro udržení pevných kostí. Navíc díky tomu, že je tento prostředek zcela přírodní, se nemusíte obávat jeho vlivu na tkáň prsu a dělohy.

Hořčík pomůže zlepšit náladu

S dalšími projevy přechodu pak pomůže magnesium. Uleví při nervovém nebo psychickém napětí a pomůže načerpat energii. Jeho nedostatek se může projevit podrážděností, nervozitou, únavou, depresí či nespavostí. Jeho ideálním zdrojem je přípravek Naturevia Magnesium 1, jehož jedna malá tableta denně vám zajistí potřebný přísun hořčíku. Navíc balení obsahuje 90 tablet, takže vám vydrží tři měsíce.

Naturevia Magnezium 1
Pravidla soutěže:
Soutěž o přípravky Naturevia probíhá od pondělí
11. listopadu do neděle 17. listopadu 2019. 
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jeden z pěti balíčků s doplňky stravy Naturevia, který obsahuje Naturevia PerfectDay a Naturevia Magnesium 1, které vám pomohou překonat přechod a zmírnit jeho nepříjemné projevy. Díky nim zvládnete i toto období s přehledem. Hodnota 1 výhry je  640 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. listopadu a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. prosince na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách doplňků stravy Naturevia
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !