Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte Ravensburger 3D Puzzle Šikmá věž v Pise!

9.10. - 15.10. 2017 | Aktuální soutěže
3D puzzle Budovy













Máte slabost

pro ikonické světové památky?


V edici 3D puzzle Budovy najdete všechny architektonické ikony od Sochy Svobody po Big Ben. Pokud je vám spíše bližší venkovský styl, vytvořte si z 3D puzzle malebnou anglickou chatu nebo maják. 3D puzzle Noční edice s LED světly v Eiffelově věži, Empire State Building a Big Ben pak dodá vaší místnosti tu správnou záři velkoměsta.

Nyní máte možnost vyhrát ohromující 3D model Šikmé věže v Pise, aniž byste opustili pohodlí svého obyváku. Automatické přepínání světelných efektů je efektní a dramatický doplněk každé místnosti. Doporučená cena výrobků je 899 Kč.


výhra - Šikmá věž v PiseRavensburger 3D puzzle nejsou jen krásnými doplňky, ale přinášejí všechny výhody spojené s tradičním puzzle a navíc zlepšují jemnou motoriku dětí. „Ravensburger 3D puzzle rozvíjejí u dětí trpělivost, vytrvalost, dovednost systematicky postupovat v práci podle detailního návodu či instrukcí. Podporují i rozvoj prostorové představivosti, jemnou motoriku a cvičení zručnosti,“ říká dětský psycholog Václav Mertin. 

Ravensburger 3D puzzle a deskové hry jsou již k dostání v e-shopech a kamenných prodejnách Bambule, Sparkys, Pompo, Hm Studio a dalších.


Pravidla soutěže:
Soutěž o 3D Puzzle Šikmá věž v Pise probíhá od pondělí 9. října do neděle 15. října 2017. 
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají Ravensburger 3D puzzle.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. října a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. listopadu 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Pro více informací navštivte www.ravensburger.cz a www.facebook.com/ravensburgerCZSK
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !