Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte stavebnici LEGO DUPLO Policejní stanice

23.09. - 29.09. 2019 | Aktuální soutěže
LEGO DUPLO Policejní stanice















Hrajte si naplno a nahlas!


I učení může být zábava
Díky hraní se můžeme cítit šťastnější a spokojenější jako jednotlivci, jako rodiny a v širším slova smyslu i jako společnost. Během celého života si rádi hrajeme, hru oceňujeme a chceme od ní něco víc nejenom v dětství. Hraní buduje sebevědomí, zvyšuje sebedůvěru, zlepšuje vztahy a trénuje náš mozek i tělo. Naše děti budou pokračovat ve stejné cestě. Jako dospělí se musíme zavázat k tomu, abychom hraní chránili a upřednostňovali jej. Protože na něm závisí budoucnost našich dětí. Protože vy a vaše rodina si jej zasloužíte. Protože společnost ho potřebuje.

Je zábavné a dojemné sledovat děti, jak si každý den hrají a rostou se stavebnicemi LEGO® DUPLO® z batolete do předškoláka a staršího dítěte. Již od útlého věku si hraním neustále procvičují dovednosti důležité pro život.
Ať už zaslechnou houkačku policejního auta, nebo pomáhají hasičovi vylézt po žebříku, hraní s LEGO DUPLO vaše děti inspiruje a podporuje jejich představivost, zvědavost a odvahu krůček po krůčku, kostku po kostce.

Vyhrajte stavebnici LEGO® DUPLO® Policejní stanice


Lego DuploPřehrávejte si scénáře ze skutečného života se sadami LEGO® DUPLO® Moje město, které tvoří snadno pochopitelný svět s moderními DUPLO figurkami. Předškoláci si zamilují vymýšlení příběhů a hraní se snadno sestavitelnou sadou 10902 Policejní stanice. Pomozte policistům šlápnout na plyn v policejním autě s blikajícími světly a zvukem sirény a chyťte zloděje! Pak ho vezměte zpět do policejní stanice a zamkněte ho bezpečně ve vězeňské cele.


Pravidla soutěže:
Soutěž o stavebnici LEGO® DUPLO® Policejní stanice probíhá od pondělí 23. září do neděle 29. září 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají stavebnici LEGO® DUPLO® Policejní stanice.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. září a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 25. října na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách stavebnice LEGO
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !