Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte supervitamin D od Swissu pro celou rodinu

19.02. - 25.02. 2018 | Aktuální soutěže
doplňky stravy Swiss











A je to tu zas. Chřipková epidemie řádí ve školních lavicích a v kancelářích. Není to zcela náhoda, že přichází vždy na konci zimy či začátkem jara. Jednou z příčin, proč jsou lidé v tomto období nemocní, je oslabená imunita, za což může i nedostatek vitaminu D.

doplněk stravy Swiss vitamín DPodle posledních studií chybí déčko 99 % dospělé populace v Česku. Z toho důvodu byste neměli jeho příjem podcenit. Experti upozorňují, že ačkoliv jsou dnes mnohé potraviny obohacené o vitamin D, není jej možné získat ze stravy v potřebném množství. Hlavním zdrojem „déčka“ je slunce. Jenže co dělat, když od podzimu do jara není intenzita svitu dostatečná a vitamín D v kůži nevzniká?

Supervitamin D


O vitaminu D a jeho významu se nejvíce hovoří ve spojení s dětmi. Kdy jej lékaři doporučují, protože pomáhá ke zdravému růstu a vývoji pevných kostí a zubů. Pomáhá totiž vstřebávání vápníku. Jenže vitamin D má mnohem komplexnější vliv na náš organizmus, jak ukazují tisíce vědeckých studií. Při jeho nedostatku strádá imunitní systém a hrozí zdravotní komplikace pro mozek, srdce i svaly. Deficit „déčka“ zvyšuje riziko vzniku rakoviny tlustého střeva, prsou a prostaty. Dále vznikají podmínky pro rozvinutí kardiovaskulárních onemocnění, osteoartrózy, cukrovky nebo roztroušené sklerózy. Z tohoto důvodu bychom ho měli doplňovat bez ohledu na věk.

Swiss Vitamín D3-Efekt KidsDéčko na míru pro děti


Jestli se vám ve spojení s vitamin D vybaví nepříjemný zážitek z dětství ve spojení s rybím tukem, tak se nemusíte bát. Nyní už existuje mnohem příjemnější způsob, jak dětem dostatek vitaminu D zajistit. K tomu může pomoci právě Swiss Vitamín D3-Efekt Kids, který je součástí výherního balíčku. Cucavé tabletky mají příjemnou ovocnou chuť se navíc snadno v ústech rozpustí. Jedna tableta dodá dětem dostatečnou denní dávku vitaminu D. Doplněk stravy je vhodný pro děti od tří let. Swiss Vitamín D3-Efekt Kids neobsahuje žádné chemické konzervační látky, lepek, umělá barviva ani sladidla.



Pravidla soutěže:
Soutěž o supervitamin D od Swissu pro celou rodinu probíhá od pondělí
19. února do neděle 25. února 2018. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, odměníme balíčkem doplňků stravy Swiss (Swiss Vitamín D3-Efekt a Swiss Vitamín D3-Efekt Kids).


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. února 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 25. března 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.



Nápovědu hledejte na stránkách doplňků stravy Swiss
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda