Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte voucher na ochutnávku nového Chef Menu Bageterie Boulevard

15.07. - 21.07. 2019 | Aktuální soutěže
V Bageterii Boulevard můžete nyní objevit poklady portugalské kuchyně! Ta je je rozmanitá a nabízí harmonické propojení vlivů mnoha kultur. A právě proto k ní chová velkou náklonnost i šéfkuchař pražské restaurace a tapas baru Oliveira João Baptista, autor nového letního CHEF MENU. Po celé léto až do konce září se tak bude v bageteriích servírovat tradiční portugalská polévka, chuťově delikátní plody moře či výrazný azorský sýr.

Na portugalské kuchyni je znát vliv Španělska, Jižní Ameriky, severní Afriky, ale také Asie. A samozřejmě se tento chutný multikulturní mix promítl i do nového CHEF MENU. Najdete v něm známou Caldo Verde, slavnostní polévku, kterou si Portugalci často dopřávají na oslavách i svatbách. Mezi její základní ingredience patří brambory a kapusta, a správný šmrnc jí pak dodají křupavé chorizové chipsy.

CHEF MENU
A nebylo by to CHEF MENU, kdyby v něm chyběly bagety. A jak jinak než připravené z těch nejautentičtějších lokálních surovin vybrané kuchyně. Bageta Azorská panenka v sobě ukrývá plátky z vepřové panenky zapečené s výrazným azorským sýrem a cibulkou, která je připravena na nezaměnitelném portugalském portském víně.  Všechny chutě pak dolaďuje chorizo, rukola a mirabelkový dresink. A protože Portugalci stejně rádi jako po vepřovém sáhnou i po drůbeži, je druhou bagetou v CHEF MENU Kuřecí s tapenádou. Kuřecí prsa v bagetě doplňuje trojice ingrediencí, na kterých si pochutnáte na každé pravé portugalské hostině – olivy, sušená šunka a ovčí sýr. Olivová tapenáda je dochucené tymiánem a nezbytné „zelené vitamíny“ pak v bagetě představuje ještě baby špenát.
 nového Chef Menu Bageterie Boulevard


Portugalsko je přímořský stát, takže odlehčená varianta menu ve formě FIT CALORIES potěší všechny milovníky ryb a mořských plodů.  Avokádový chléb s krevetami nabízí opravdu nevšedním kombinaci surovin. Kromě krevetek a avokádové pasty se v dýňovém chlebu ukrývá ještě červená řepa a exotické šťavnaté mango. Ryby pak v novém menu zastupuje wrap Tuňákový steak, ochucený růžovým pepřem, s křupavým zeleným jablíčkem, okurkou a dvěma druhy dresinků – limetkovým a sojovo-zázvorovým. Tuňák je připravovaný metodou sous-vide, díky které má nejen skvělou křehkou chuť, ale také texturu.



Pravidla soutěže:
Soutěž o vouchery na ochutnávku nového Chef Menu Bageterii Boulevard probíhá od pondělí 15. července do neděle 21. července.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá voucher na ochutnávku nového Chef Menu Bageterii Boulevard .


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. července  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. srpna na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď i více informací najdete na stránkách Bageterii Boulevard
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice