Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte vůni Karl Lagerfeld pro ni i pro něj

3.02. - 9.02. 2020 | Aktuální soutěže
vůně Karl Lagerfeld











Zpříjemněte si svátek všech zamilovaných novou vůní pro vás i vašeho partnera. Ať už se se svým milým chystáte na romantickou večeři, do kina, anebo si nachystáte krásný večer u vás doma, máte jedinečnou šanci překvapit ho vaší novou parfémovanou vodou a zároveň ho obdarovat voňavou toaletkou pro muže. Soutěžíme o 3 balíčky s parfémovanou vodou Karl Lagerfelt For Her a toaletní vodou Karl Lagerfeld For Him, které pro vás připravila online parfumerie Elnino.cz.

Dámská parfémovaná voda Karl Lagerfeld For Her


Karl Lagerfeld For HerOčekávejte záplavu opojných květin a šťavnatého ovoce. Luxusní vůně od světoznámého módního návrháře si zaručeně podmaní vašeho milovaného muže, ale také vaše vlastní čichové pohárky. V unikátní vonné směsi nastupují tóny citronu a broskve, střídané omamnými magnoliemi, čerstvými růžemi a květy frangipani. Závěru propůjčuje hloubku ambra, pižmo a dřevité tóny. Vzrušující moderní vůně je ideálním startem vašeho (nejen) valentýnského večera.

Pánská toaletní voda Karl Lagerfeld For Him


vůně Karl Lagerfel For himPro muže si Karl Lagerfeld připravil aromaticko-fougerovou směs, která svého nositele naplní nevídanou energií a sebevědomím. Originální toaletka startuje voňavou levandulí s jiskřivým aroma mandarinek a pomeranče. Netrvá dlouho a vonná kompozice plně rozvine tóny fialky a zelených jablek, aby se posléze našla ve smyslné kombinaci ambry a santalového dřeva. Váš partner si tuto toaletní vodu okamžitě oblíbí a vy ji na něm budete milovat. Slaďte se se svým milým pod taktovkou Karla Lagerfelda a užijte si nezapomenutelný valentýnský den.


Pravidla soutěže:
Soutěž o vůně Karl Lagerfeld pro ni i pro něj probíhá od pondělí 3. února  do neděle 9. února 2020.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček vůní, každý obsahuje parfémovanou vodu Karl Lagerfeld For Her (45 ml) a toaletní vodu Karl Lagerfeld For Him (50 ml).


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 10. února 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. března 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu naleznete na stránce vůní Karl Lagerfeld
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !