Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zahrajte si o dárkové balíčky s výběrem tyčinek FIT

13.05. - 19.05. 2019 | Aktuální soutěže
Úsovsko













FIT CHALLENGER - SPRÁVNÝ PARŤÁK NA VŠECHNY VÝZVY


Rádi sportujete, jezdíte na výlety a fandíte aktivnímu způsobu života? Pak bude vaším ideálním průvodcem pro všechna dobrodružství müsli tyčinka Fit Challenger! Jedná se o nutričně vyváženou svačinku, která výborně nahradí klasické cukrovinky. Na rozdíl od nich vás totiž dobře zasytí a navíc vybaví postupně se uvolňující energií, kterou potřebujete, abyste mohli čelit všem jarním výzvám.

tyčinky Fit Challenger
Fit Challenger je zdrojem vitamínů, minerálů a stopových prvků - tedy elementů bez kterých naše tělo nemůže správně fungovat. Další významnou složkou je vláknina, jež blahodárně působí na náš trávicí systém a pomáhá bojovat s nepříjemnými civilizačními onemocněními.

Základem müsli tyčinek jsou kvalitní suroviny: obilné vločky v kombinaci se sušeným ovocem, ořechy a čokoládou. V nabídce jsou 4 různé varianty, které uspokojí chuťové buňky všech malých a větších mlsounů i aktivních sportovců. O dárkový balíček s výběrem müsli tyčinek značky Fit od českého výrobce ÚSOVSKO FOOD Klopina si nyní můžete zahrát. Podaří se vám najít správnou odpověď na následující soutěžní otázku? 


Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkové balíčky s výběrem tyčinek FIT probíhá od pondělí 13. května do neděle 19. května. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá dárkový balíček s výběrem tyčinek FIT.


Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. května a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. června na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu a další informace naleznete na: www.fit.eu a www.tycinkafit.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle