Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Country

29. 07. 2016 | Knižní tipy
Název knihy: Country
Autor: Danielle Steel
Nakladatelství: Ikar
Datum vydání: 7/2016
Formát: 130 × 206 mm, 391 g
Vazba: pevná
Počet stran: 320 stran
Cena: 240 Kč

Stephanie Adamsová byla manželkou úspěšného muže a milující matkou jejich dětí. I když kdysi toužila po šťastnějším životě, naučila se žít s tím, co má. Manžel jí byl dlouhá léta nevěrný, zatímco ona před dětmi pečlivě skrývala jeho chyby. Nečekaná smrt jejího muže ji však náhle postaví před nečekanou volbu: nastal nyní skutečně čas, aby žila i svůj život?

Bláznivý výlet do Vegas a náhodné setkání s countryovou hvězdou Chasem Taylorem Stephanie dočista změní hodnoty a štěstí se náhle zdá na dosah. Připustí ale její rodina, že i ona na něj má nárok?

CountryO autorce knihy Country

Danielle Steel (* 14. srpna 1947)


Danielle Fernande Dominique Schuelein-Steel, známá pod pseudonymem Danielle Steel, je jednou z nejpopulárnějších spisovatelek v USA i na celém světě. Je autorkou více než osmi desítek románů, které jsou překládány ve čtyřiceti třech jazycích a pravidelně se drží na předních příčkách světových žebříčků bestsellerů. Materiál ke svým příběhům sbírá dlouhá léta a mnohé jsou inspirovány vlastními životními zkušenostmi. Několik jejích knih bylo převedeno do filmové a seriálové podoby. Svými příběhy napíná a dojímá řady čtenářek již přes dvacet pět let také u nás. Doma je Danielle Steel v San Francisku, ale mnohý čas tráví také v Paříži, která je jí druhým domovem již od dětských let. Psaní a rodina je pro ni vším.


Tuto knihu Country koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Bux.cz


ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Country:

Country
Country
Country
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !