Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

NOC FILMOVÉ HUDBY - největší filmové hity s živým orchestrem

9. 04. 2012 | Kultura
Po zkušenostech z předcházejících let, kdy vzrostla oblíbenost a návštěvnost hudebních akcí s klasickou hudební tématikou, které se konají v krásném prostředí pod širým nebem, se spol. Nogup agency rozhodla pro realizaci další nevšední akce, kterou je Noc filmové hudby.

NOC FILMOVÉ HUDBY

Open air koncerty

červenec / srpen 2012


Největší filmové hity s živým 50ti členným orchestrem



Noc filmové hudby v zahradách a parcích
deseti zámků České republiky!

Noc filmové hudby - Bára BasikováProžijte ojedinělý letní večer s podmanivou filmovou hudbou, zajímavými a populárními interprety a vizuálními efekty v romantickém prostředí deseti zámeckých parků a zahrad v rámci celé České republiky!

Dvě hodiny největších filmových hitů s živým orchestrem v podání předních českých umělců s kvalitním ozvučením a osvětlením scény. Tento unikátní projekt přináší kouzlo do romantického prostředí zámků vytvářejících tak podmínky pro nádherné letní večery s neopakovatelným zážitkem, který bude umocněn LED obrazovkami o velikosti 4 x 3m, které budou po obou stranách jeviště.

Noc filmové hudby - termíny a místa konání:

20.7. – Jindřichův Hradec
21.7. –  Dobříš
27.7. –  Švihov
28.7. –  Loučeň 
3.8. –    Sychrov
4.8. –    Ploskovice
10.8. –  Kroměříž
11.8. –  Boskovice
17.8. –  Kynžvart
24.8. –  Lednice

Noc filmové hudby - Petr KolářNejen pro milovníky filmové hudby představí známé filmové hity – hudbu ze stříbrného plátna -  přední  hudebními umělci jako jsou např: Bára Basiková, Dan Bárta & Illustratosphere, Pavlína Senić , Petr Kolář, Daniela Šinkorová, Jaroslav Uhlíř, Patricie aj..

Na koncertě zazní skladby z filmů
- např. It Must Have Been Love - Pretty Woman, Argentina – Evita, Raindrops Keep Falling On My Head – Butch Casidy & Sundance Kid, My Heart will go on – Titanic, Tenkrát na západě, Good bye – Limonádový Joe, Lásko má já stůňu - Noc na Karlštějně, Conquest of Paradise – Dobití ráje a další.



Zdroj, foto: Ticket Art


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Krásná a lákavá akce ... snad jen s jedinou připomínkou, že v názvu písně "Dobytí ráje" se píše tvrdé Y ...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles