Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velké Karlovice lákají do šapitó na Týden kultury

20. 08. 2019 | Kultura
-Komerční sdělení-

Zpříjemněte si konec prázdnin neobyčejným kulturním zážitkem! Ve středu 21. srpna 2019 startuje v beskydských Velkých Karlovicích 4. ročník charitativního festivalu Týden kultury na Valašsku, jehož působivou atmosféru podtrhuje místo konání: všechna představení se odehrávají v cirkusovém šapitó na louce pod místním hotelem Lanterna.

„Představení Jaroslava Duška, jehož Čtyři dohody a Pátá dohoda se převážnou měrou podílí na výši výtěžku, jsou sice již vyprodaná, stále je ale z čeho vybírat. Nenechejte si ujít třeba novinku letošní divadelní sezóny Cavewoman, pár volných míst je ještě i na zahajovací představení Šest tanečních hodin v šesti týdnech s Chantal Poullain a Martinem Krausem nebo na legendární Cirk La Putyka. Rodiny s dětmi zveme v sobotu 24. srpna na Kouzelnou školku s Michalem Nesvadbou,“ říká mluvčí pořádajícího Resortu Valachy Martina Žáčková.

Týden kultury - Jaroslav DušekFestival probíhá od 21. do 27. srpna, výtěžek z něj bude opět věnován na dobročinné účely. Obdrží jej mobilní hospic Strom života a rodina postižené Kristýnky Němcové z Velkých Karlovic.
Pokud byste chtěli ve Velkých Karlovicích strávit trochu víc času, než jen v divadelním hledišti, můžete se ubytovat ve Spa hotelu Lanterna pár desítek metrů od šapitó. V termínu Týdne kultury je v ceně vstupenka na představení, k tomu i neomezený vstup do hotelového spa a do blízkého Wellness Horal.

Více informací: www.tydenkultury.cz

Tipy z programu


Šest tanečních hodin v šesti týdnech (21. 8.)
Kritikou i diváky oceňovaný herecký duet Chantal Poullain a Martina Krause o lidské opuštěnosti i neumírající naději v lepší zítřky. Starší dáma si najímá mladého muže na výuku tance. Zdá se, že spolu nemají nic společného….. Nebo přece?Týden kultury

Cirk La Putyka: Isole (22. 8.)
Představení La Putyky jsou oslňující kombinací hudby, divadla, cirkusového a akrobatického umění. Mimo domovskou scénu v Praze soubor vystupuje jen zřídka, využijte tuto příležitost!

Michal Nesvadba a Kouzelná školka (24. 8.)
Užijte si s dětmi spoustu legrace v oblíbené Kouzelné školce plné her a soutěží. Představení je vhodné pro děti od 2 do 9 let.

Cavewoman aneb Obhajoba jeskynní ženy (24. 8.)
Volné pokračování kultovní one man show Caveman. Jak najít toho pravého? Proč mají ženy hrůzu z tloušťky a často mění nálady? Nenechejte si ujít vtipné zamyšlení nad vztahy mužů a žen tentokrát z ženské perspektivy.

Městské divadlo Zlín: Testosteron (24. 8.)
Co se stane, když nevěsta řekne „ne“? Místo svatební hostiny začíná neplánovaná pánská jízda plná zvratů a vtipných momentů, zvlášť když se mezi účastníky najde viník. Přijďte se pobavit na situační komedii, která se stala letošním hitem ve Zlíně.

Náš tip:

Spojte výlet do Velkých Karlovic s dalšími zážitky: navštivte s dětmi nový Kulíškův park u hotelu Pod Javorem, užijte si koupání a relaxaci ve Wellness Horal nebo se stavte za dobrým jídlem na terasu Wellness hotelu Horal.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Velké Karlovice lákají do šapitó na Týden kultury:

Velké Karlovice lákají do šapitó na Týden kultury
Velké Karlovice lákají do šapitó na Týden kultury
Velké Karlovice lákají do šapitó na Týden kultury
Velké Karlovice lákají do šapitó na Týden kultury
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !