Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Josefa Melena

22. 02. 2013 | Televizní tipy
Zveme vás ke sledování pořadu 13. komnata Josefa Melena! Sudičky daly malému Pepovi do vínku lásku k hudbě. Měl ji po kom zdědit, jeho táta založil rodinnou kapelu, ve které se brzy našlo místo i pro syna. Josef Melen už ve čtyřech letech bubnoval.

Když ho objevil zpěvák Viktor Sodoma a nabídl mu cestu do nahrávacích studií, rodina neváhala. Časem se Pepa stal součástí kolotoče zvaného šoubyznys. Jezdil po republice, koncertoval vedle známých hvězd. Doslova megastar z něj udělala písnička Ne, pětku ne.

Jenže děti rostou a vyrostl i Josef Melen. Dospívající muzikant už nebyl tak zajímavý a ze dne na den přišel pád. Najednou nikdo nevolal, Josef Melen nezpíval, diváci netleskali. Bojoval s touhle změnou, jak se dalo. Začal svou kariéru pěvecké 13. komnata Josefa Melenahvězdy i svůj největší hit nenávidět. Josef Melen chtěl odstartovat úplně nový život. Brzy se oženil a stal se otcem.  Muziku skládal jen do šuplíku. A pak přišla nová šance do hudebního světa nakouknout. Tentokrát do toho zahraničního.

Ve stejné době se rozpadlo jeho manželství. Zanedlouho se ovšem Josef Melen oženil znovu a těšil se na druhého potomka. Všechno zase vypadalo růžově. Bohužel ne dlouho. Kvůli zdravotním komplikacím musela jeho žena porodit už ve 26. týdnu, a to s sebou přineslo velké nebezpečí pro miminko. Syn neměl dovyvinuté plíce, nejednou bojovali lékaři o jeho život. A poporodní potíže se projevily i na dalším vývoji chlapečka. Každodenní strach, neustálá péče. Všechno zvládli, a když se situace začala lepšit, věřili společně s manželkou, že už bude jen dobře. Jenže osud měl přichystanou další ránu. Tentokrát musel Josef Melen zabojovat o svůj vlastní život. Lékaři mu diagnostikovali rakovinu močového měchýře. Následovala operace, dlouhá náročná léčba, která skončila teprve nedávno.

13. komnata Josefa Melena
je příběhem muže, kterému osud nejprve nadělil to, o čem mnohé děti sní, ale pak dlouho zkoušel jeho vnitřní sílu. Pořadem 13. komnata Josefa Melena vás provede Radka Červinková.

Sledujte pořad  13. komnata Josefa Melena v pátek 22.2. 2013  od 20:55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Josefa Melena:

13. komnata Josefa Melena
13. komnata Josefa Melena
13. komnata Josefa Melena
13. komnata Josefa Melena
13. komnata Josefa Melena
13. komnata Josefa Melena
13. komnata Josefa Melena
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
se slávou se nedokáží vyrovnat dospělí lidé, natož mladý kluk. Pepíček byl jako dítě roztomilý, pak už to byl jen talentovaný kluk, kterých je kolem víc.
A nemoc se nevyhýbá nikomu Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
život někdy ,většinou není jednoduchý..podívám se
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles