Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aféry - Zůstane to mezi námi

23. 08. 2011 | Televizní tipy

Je manžel nevěrný?


Návštěva advokátní kanceláře patří až k těm posledním krokům, ke kterým při řešení manželské krize lidé přistupují. Za právníkem většinou zajdou až ve chvíli, kdy se cítí zahnáni do kouta a nevidí jiné východisko. O to zajímavější příběhy si poté jejich rozvodový advokát vyslechne. Někdy se jedná o zcela specifické životní příběhy, často ale advokát musí řešit mnohem obecnější problémy soužití partnerů.

V dalším dílu seriálu Aféry, který je inspirovaný skutečnými příběhy manželských dvojic v rozvodových řízeních a který uvidíte v úterý 23. srpna ve 21.10 na Primě, se setkáme s řešením problému, zda manžel je, či není nevěrný.


Špatné zkušenosti a psychická labilita manželky dokáží nahlodat i pevná a stabilní manželství. Co teprve, když se jedná o svazek relativně nový a lety neprověřený.

Nemluvě o komplikovaných vztazích v rámci celé rodiny. Zejména právě tyto složité vazby budou předmětem další kauzy rozvodového právníka Daniela Majera. V kanceláři ho totiž navštíví paní Dana Šmídová.

Podruhé se vdala a je také podruhé těhotná. Novou rodinu tvoří její současný manžel Miloš a 16letá dcera z prvního manželství. Bohužel si Dana brzy začne myslet, že ji její mladší manžel podvádí. Možná to bude těhotenstvím a s tím spojenou nevyrovnaností, nebo špatnými zkušenostmi z předchozího vztahu, ale paní Dana je o své pravdě přesvědčena.

Přestože nemá žádný hmatatelný důkaz, rozhodla se obrátit na advokáta a v slzách mu sdělit, jak k podezření přišla. Přes různé drobné indicie, které se jí postupně začaly skládat dohromady. A když se pak jednou nad vínem její vlastní sestra prořekla, že v minulosti prožila s Milošem aférku, dala si Dana dvě a dvě dohromady. Manžel i sestra se sice dušují, že mezi nimi nic není, ale Dana si myslí své. Dan Majer se snaží budoucí matku uklidnit a vysvětlit jí, že se skutečně zatím jedná jen o pouhé domněnky, ale očividně se mu to nezdaří. Do jeho kanceláře se totiž vřítí Danin manžel Miloš.

Je hodně nerudný z toho, jak se situace v rodině vyvíjí, a ze všeho viní Majera. Je to podle něj jen další právník, který žije z neštěstí jiných. Třeba právě z jeho manželky, která se natolik zamotala do svých domněnek, že málem rozbila i manželství své sestry.

Svou emocionální rozkolísanost si nakonec uvědomí i sama paní Dana. Za pomoci dcery jí její manžel dokáže uklidnit a ujistit, že se jedná jen o její smyšlenky, kvůli kterým by neměla trpět nejen jejich rodina, ale ani svazek její sestry. Společně tedy dorazí k Danielu Majerovi, aby stáhli žádost o rozvod. Konečně to vypadá na klidný zbytek těhotenství pro paní Danu. Jenže na poklidné případy nemá Daniel Majer poslední dobou moc štěstí…

I ve vztahu Daniela Majera k mamince se věci změní. Tentokrát je to advokát, kdo si dělá starosti. Jeho maminka totiž začala cvičit jógu, a to se Majerovi – vzhledem k jejímu věku – moc nezdá. Předsudky, které má vůči józe, se mu pokusí Lucie vyvrátit, ale nejlepší je přesvědčit se o jejich bezpředmětnosti na vlastní kůži.

Spolu s Lucií se proto na jógu vydá i on. Ukáže se, že z jógy žádné nebezpečí nekouká, naopak cvičení dokonce chytne také samotného Dana Majera. A to hlavně díky krásné cvičitelce. Majer si v novém životním stylu libuje až do chvíle, než ho opět doženou jeho bolavá záda. Vrcholem je, že Majer musí chtíc nechtíc přijmout pomoc od cvičitelčina manžela. Jóga se tak opět odporoučí z právníkova života.   


Hrají:

Dan Majer            Pavel Kříž
Lucie Nováková        Kristýna Fuitová–Nováková
Dana Šmídová        Petra Špindlerová
Miloš Šmíd            Miroslav Šimůnek
Sylva Šmídová (dcera)    Magdaléna Suchá
Ina Chlumská            Kateřina Pindejová
Igor Chlumský            Stanislav Lehký


Zdroj:Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Aféry - Zůstane to mezi námi:

Aféry - Zůstane to mezi námi
Aféry - Zůstane to mezi námi
Aféry - Zůstane to mezi námi
Aféry - Zůstane to mezi námi
Aféry - Zůstane to mezi námi
Aféry - Zůstane to mezi námi
Aféry - Zůstane to mezi námi
Aféry - Zůstane to mezi námi
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !