Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.06. 2024
Dnes má svátek Stanislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 24.4. 2013

24. 04. 2013 | Televizní tipy
Dne 24.4. 2013 se podívejte na další část pořadu Pošta pro tebe. Adoptivní matka se pokusí napravit chybu z minulosti. Elena má poslední šanci se potkat s někým blízkým. Matka, která ztratila syna, doufá, že ho znovu potká v pořadu Ester Janečkové. Režie P. Gerža

Paní Dagmar je adoptivní maminkou jediného syna. Tomáš je dlouho očekávaným, vytouženým dítětem. Dagmar se ho ujala v jeho jedenácti měsících a zpočátku o jeho biologické rodině nechtěla ani slyšet. Dokonce byla rozhodnutá, že mu jeho původ zatají. Později však změnila názor a syna s touto skutečností ještě před nástupem do školy seznámila.

Pošta pro tebe 24.4. 2013V pořadu Pošta pro tebe ze dne 24.4. 2013 se dozvíte, že kdysi jí ústav nabízel k adopci současně s Tomášem i jeho sestru, ona však tehdy odmítla. Dnes ji to mrzí a ráda by dala svého syna s jeho sourozencem dohromady. Přece jen tu jednou s manželem nebudou. Přes všechny obavy převažuje přirozená touha spojit děti, které mají stejnou krev a svůj osud si nevybraly.

V pořadu Pošta pro tebe ze dne 24.4. 2013
se dozvíte, že Elena přijela ze Slovenska, aby se setkala se svou kamarádkou z dětství. Eva je jediná živá vzpomínka na její šťastné období. V místech, odkud Elena pochází a bydlela, již nikoho nemá, a proto by chtěla navázat na staré přátelství a dozvědět se od Evy mnoho věcí.

Jaroslava je matka, která se bojí o svého nejmladšího syna. Několik let jej neviděla. Žili spolu relativně spokojeně do synova návratu z vojny. Tehdy se však jejich vztah začal hroutit. Po vzájemných neshodách Jan odešel, matka dnes neví kde, jak a s kým žije, jestli má rodinu. Od jejich rozchodu ji ani své sourozence a nikoho z rodiny nevyhledal.

Sledujte další díl pořadu Pošta pro tebe ve středu 24.4. 2013 od 20:00 hod. na ČT1


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !