Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přední dramatické hry ožijí na obrazovce TV Nova

17. 05. 2009 | Televizní tipy
Ve zcela novém provedení přináší TV Nova na televizní obrazovku dvě skvělé dramatické hry Natěrač a Bez předsudků. S předními českými herci natáčeli známí čeští režiséři Jaroslav Brabec a Zdeněk Troška. Natěrače uvede TV Nova 17. května ve 20 hodin a hru Bez předsudků 24. května od 20 hodin. Reprízu obou inscenací odvysílá vždy následující den po premiéře na Nově také Nova Cinema.

Herci Jitka Čvančarová, Jan Budař, Martha Issová, Pavel Zedníček a Jana Paulová se po příští dva nedělní večery představí divákům televize Nova ve slavných dramatických hrách Natěrač Donalda Churchilla a Bez předsudků autorů Diega Ruize, Fiony Bettanini & Nicoly Pistoia a Pina Ammendoly. Obě se u nás těší velké oblibě především díky známým inscenacím v pražském divadle Kalich. Následující den po každé z premiér je také odvysílá Nova Cinema.

Natěrače pro televizi Nova upravil režisér Jaroslav Brabec. Hlavní roli Waltera svěřil Janu Budařovi, ženské role si zahrály Jitka Čvančarová a Martha Issová.
Hra vypráví příběh natěrače Waltera, kterého souhra pikantních okolností kolem nevěry ženy, v jejímž bytě právě pracuje, přinutí sehrát roli jejího manžela. Za to je náležitě odměněn nejen ženinou přízní, ale i náležitou pozorností její sokyně.

Přední dramatické hry ožijí na obrazovce TV NovaDěj hry Bez předsudků, kterou režíroval Zdeněk Troška, se odehrává v motelu, kde musí v jediném volném pokoji neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Společná noc jim nabídne možnost otevřeně si popovídat o věcech, na které se ženy jinak ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen to...
Své divadelní role Diega a Fiony si stejně jako na divadelních prknech i před kamerou zahrají Pavel Zedníček a Jana Paulová.

TV Nova:          Natěrač, 17. 5. 09 ve 20:00
                  Bez předsudků, 24. 5. 09 ve 20:00

Nova Cinema:   Natěrač, 18. 5. 09 ve 20:00
                   Bez předsudků, 25. 5. 09 ve 20:00


Zdroj: Nova

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !