Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 13.9. 2013

13. 09. 2013 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 13.9. 2013, bude opět plná zajímavých hostů. Matematik a mecenáš Karel Janeček, tanečník Yemi A. D. a herečka Clémence Thioly se představí v Show Jana Krause s datem 13.9. 2013.

Show Jana Krause – 13.9. 2013:


Karel Janeček
– geniální matematik, který svými počítačovými programy dobyl celý svět, miliardář, který díky svým ziskům není závislý na nikom a na ničem, filantrop a známý bojovník proti korupci v Česku. Před blížícími se volbami přichází s návrhem nového volebního systému. Ten by měl ambice posílit roli dobře informovaného voliče (tento volič by tzv. plusové a minusové hlasy rozděloval mezi všechny kandidáty ve volebním obvodě) a díky tomu by mj. také zásadně omezil výsledky populistů a extremistů.

Show Jana Krause 13.9. 2013Yemi A.D. – v tanci a choreografii si před časem sáhl na vrchol, když začal spolupracovat s jednou z největších světových hudebních hvězd, s americkým raperem Kanye Westem. Od něj zřejmě získal inspiraci a kuráž vrhnout se na zpěv. Právě vydává své první cédéčko, na které skládal hudbu a na němž i zpívá. Pětiskladbové album Equals působí, že přišlo z jiného světa, než ve kterém se normálně pohybují i ti nejambicióznější tuzemští muzikanti. Deska se točila v Los Angeles, New Yorku a v Praze. „Výsledku momentálně říkám electrofusion. Jsou v tom prvky dubstepu, prvky trapu, přidávám k tomu i rap, i když žádný rapper nejsem. A k tomu jsou tam živé nástroje a věci zpívané falzetem. Lekl jsem se, jak moc byly některé z těch věcí temné a démonické. U některých skladeb jsem musel měnit tóniny, aby to nebyla taková depka," popisuje Yemi výsledek.

Clémence Thioly – francouzská herečka se objevila v televizním seriálu Julie Lescautová nebo v thrilleru Veřejný nepřítel č. 1: Epilog. Půvabná Clémence Thioly nyní představuje po boku Jiřího Mádla titulní hrdinku snímku Colette, který podle stejnojmenné předlohy Arnošta Lustiga režíruje Milan Cieslar.

Premiéru 4. dílu čtvrté série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 13.9. 2013 od 22.20 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !